Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatást érhetek el azzal az exemnél, aki elhagyott, ha megrendezem a facebook halálom (öngyilkosságom)?
az ember azt hinné, hogy egy 28 éves már komolyan,éretten gondolkodik, erre tessék.......
most őszintén mit akarsz ezzel elérni?? mert hogy nem az lenne a végeredmény, amit vársz az is biztos.....tejóisten.
Soha nem bántottam még nőt, de az biztos, hogy a barátod helyében olyan bucira verném azt a hülye fejed, hogy azt kívánnád, bár meghaltál volna. Mellesleg egy nagy sz@rt vagy te 28, még fele ennyi idősen is durva lenne egy ekkora barom gondolat. Tudod te, milyen az, ha meghal valaki? Hogy ez mit jelent a többieknek? Nem, mi? Felfogod, hogy a halál sokkal mélyebb a kis hülye bánatocskádnál? Csak a szádat tátod el, hisztériázol, hogy téged elhagytak. Ha ez a kérdés őszinte, akkor világosan megmutatja, milyen ember vagy. Meg azt is, miért hagytak el.
Szerinted mi lenne utána? Összejönnétek, minden happy? Mert szerintem komolyan megutálna és szégyellne, hogy valaha megismert. Önző, ostoba, felelőtlen dolog lenne. Elhagytak, tanulj belőle. Van mit.
A kérdésed én is megkérdezném tőled, szerinted milyen hatása lenne? Mit vársz tőle, vagy ha veled tennék hogy reagálnál rá?
Mégis hogy tervezed, mikor már halottnak hisz egyszer csak Jézus módjára feltámadsz neki, hazudozol megint vagy megmondod hogy kamu volt? Szerinted majd az örömtől hogy "élsz" a naykadba ugrik? Vagy csak azt akarod elérni hogy rosszúl érezze magát? Felesleges, az egész "halál" dolog sokkal mélyebb indulatokat szabadít el mint amire te számítasz. A bosszú meg, nem változtat semmin csak te fogod magad rosszabbul érezni. Megjátszani a halálod már elég mély pont, mért nem lépsz túl rajta? Mért ő uralja a még mindíg a cselekedeteidet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!