Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzozzam fel hogy nem kellettem a férfinak és csak talonban tartott?
Figyelt kérdés
tegnap 14:37
2/10 A kérdező kommentje:
Folyton rà gondolok és nézem fent van e fb-on
Tudom idióta dolog ez
tegnap 14:44
3/10 anonim válasza:
Nem idióta dolog hanem teljesen érthető. De muszáj lesz letiltanod és nem nézegetni ha ki akarod heverni.
4/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Azért ez kicsit olyan problémának tűnik, ami tinik körében "népszerű"
5/10 anonim válasza:
Nem idióta dolog egyàltalàn.
Érdemes magadnak időt adnod, hogy kisírd a szomorúságot a lelkedből.Nyilván ez is egy sebbel több számodra,de lènyegesen jobban jàrtál, mintha mondjuk megkapott volna,majd aztán dob el.Tudom,ez sem jobb,de próbáld magadon átengedni a rossz érzéseidet!Az nem jó,ha hatalmukba kerítenek,csak èld meg,vègül engedd tovább őket!...
6/10 anonim válasza:
Az idő megoldja, vagy ha lesz valaki helyette😉 Légy nyitott, de egy darabig csak foglald le magad.
7/10 anonim válasza:
Idő! Foglald el magad dolgokkal, amit szeretsz csinálni! Mindenkivel megesik és idővel kerül ki belőle!
9/10 anonim válasza:
Ahogy a fentiek írják. Hülyeség elnyomni, érvényteleníteni az érzéseidet. Sokkal egészségesebb, ha türelmesen és megértően állsz magadhoz.
Igen ez egy szar érzés, de hidd el egyik napról a másikra hirtelen meg fog szűnni magától, mert már más fog érdekelni egyszerűen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!