Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi szereoeljen egy tarskereso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szereoeljen egy tarskereso leirasaban?

Figyelt kérdés
dec. 25. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ékezetek mindenképp, félreütések pedig semmiképp.
dec. 25. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Első, tusé. :-D

Egyébként pedig lényeges információk tömören: testalkat, életkor, gyerekek száma, családi állapot.

dec. 25. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt irod komoly kapcsolatpt keresel alig fognak rádírni is
dec. 25. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Majdnem mindegy, a képen dől el a dolog. A szöveget sokan el sem olvassák, tapasztalatból mondom.

De ha mégis. Akkor írd oda, hogy milyen társat keresel, és te cserébe miket tudsz nyújtani.

3-as: nem tudom, hogy ez így van-e, de legalább akkor a nős, unatkozó, szeretőt kereső férfiak nem találnak meg. Én odaírtam, de így is nagyon sok olyan levelet kaptam, amelyben csak szexkapcsolatot ajánlottak. Szóval olvasni nem nagyon tudnak az emberek egy ilyen oldalon.

dec. 26. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Pl. az, hogy szereted-e a sátánt. Meg a töltöttkápit.

Ez fontos!

dec. 27. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!