Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is nevet már kínjában?
Figyelt kérdés
2 éve ért véget egy 20 évig tartó élettársi kapcsolatom. Szakított velem. Indok: foglalom a helyet a lakásában. (Ezen mindig felnevetek.) Tavaly összejöttem egy elvált férfival. A családját, a volt nejét, a lányát, a barátait is megismertem. Elfogadtak, megszerettek. Mondta költözzek hozzá. Megtettem. Erre kb 3 hónap után közli, rájött, ő többet senkivel sem fog tudni együtt élni. Aztán megismerkedtem egy férfival, aki elvitt külföldi utazásra,támogattam a munkájában, (ezt rendesen ki is használta) nem tartotta be az ígéreteit, eltünedezett, engem okolt mindenért, majd kiderült hogy megcsalt. Én olyan állapotban vagyok, hogy kínomban, az öniróniám miatt nevetek ezeken a dolgokon, és arra gondolom: ezek überelhetetlenek. Más is van úgy, hogy kínjában nevet?
Ahogy egyre idosodunk, egyre rigolyasabba valunk sajnos, egyre kevesbe tudunk es akarunk mashoz alkalmazkodni. Nagyon jo, hogy te ezt a derus oldalarol is meg tudod fogni, kivanom hogy ez maradjon is igy
ma 10:44
2/11 anonim válasza:
Az én exeim toxic bántalmazók voltak. Ma se tudok rajtuk nevetni.
Egyszeruen nem értem egy szerető szívű szegény életképtelen szülők nélküli gyenge lányt minek kell még lekvázni kihasználni belérúgni zaklatni bántalmazni is.
Húzzanak el inkább ha nem kellek, de a fenyegetés bántalmazás minek?
Mikor nyilvánvaló hogy valodi társra van szüksége csóri jánynak meg segítségre, akkor minek ilyeneken keménykednek meglett férfiak?
ma 10:58
3/11 anonim válasza:
*Meg pl mikor védtelenül babával a kezében van a nő aztán neki állnak így ütni verni is.
Hát nekem ezek a netről is minden, csak nem vicces.
Szánalmasak a palik hogy azokat csalják bántják kv-zák alázzák akik szeretetik őket meg akiknek szeretetre van szükségük.
Nem a c.gókkal keménykednek a barmok. Hanem gyenge nőkkel, anyákkal.
ma 11:01
4/11 anonim válasza:
Egyeshez hasonlóan gondolom. Egy bizonyos kor felett már nehéz (nem lehetetlen!), de igenis nehéz NORMÁLIS párt találni. A normálisak kapcsolatban, házasságban vannak, vagy ha abból kilépnek és szeretnének társat, hamar elkelnek. Így aki egyedülálló, az sokszor okkal az. Sajnálom az esetedet egyébként. Nem tudom, pontosan mennyi idős vagy, de az első férfi akit leírtál, tudok vele részben azonosulni. Ha valamiért végetérne az évtizedek óta tartó kapcsolatom, én sem vagyok benne biztos, hogy tudnék és akarnék bárkivel is újra egy fedél alatt élni. Attól még vagynek monogám, komoly, eseménydús kapcsolatra, de nem biztos, hogy újra akarnék alkalmazkodni egy új személy új szokásaihoz.
ma 11:04
5/11 anonim válasza:
Nyilván az öniróniai is gyógyító, én is szoktam magamon, de szerintem hasznosabb elgondolkodni azon, hogy hol van a saját felelősségünk a történtekben. Biztosan voltak olyan figyelmeztető jelek és konkrétabb pontok, amikor határt kellett volna húzni, vagy másban változtatni a viselkedésünkön.
ma 11:13
6/11 anonim válasza:
Talán elviselhetetlen vagy. Nem sokan veszik észre magukon.
ma 11:28
7/11 anonim válasza:
Gondolom neked is a magas, jóképű pasik kellettek, az átlagos, rendeseket észre sem veszed. Magadnak köszönheted.
30 F incel
ma 12:01
8/11 anonim válasza:
Sajnos én is csak azt tudom ebből kibogozni, hogy benned is van hiba. Lehet "csak" az, hogy nem hozzád való férfiakkal ismerkedsz, lehet tényleg vannak olyan dolgaid amelyeket nem tudnak eltűrni, de nyilván az is lehetséges, hogy egyszerűen nem alakul ki a szerelem és vége.
Viszont valami gond van hiszen már többször előfordult, hogy kihasználtak. Az emberismereted gyatra és valószínűleg az önismereted sem valami fényes.
ma 12:06
9/11 A kérdező kommentje:
6-os nyilvàn elviselhetetlen vagyok ha 20 évig kibírta velem az élettársam. 😂
ma 15:13
10/11 A kérdező kommentje:
8-as inkább az a gond, hogy nem tudok azonosulni az éljünk a mànak, holnap meggondolom magam tipusú férfiakkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!