Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is nevet már kínjában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is nevet már kínjában?

Figyelt kérdés
2 éve ért véget egy 20 évig tartó élettársi kapcsolatom. Szakított velem. Indok: foglalom a helyet a lakásában. (Ezen mindig felnevetek.) Tavaly összejöttem egy elvált férfival. A családját, a volt nejét, a lányát, a barátait is megismertem. Elfogadtak, megszerettek. Mondta költözzek hozzá. Megtettem. Erre kb 3 hónap után közli, rájött, ő többet senkivel sem fog tudni együtt élni. Aztán megismerkedtem egy férfival, aki elvitt külföldi utazásra,támogattam a munkájában, (ezt rendesen ki is használta) nem tartotta be az ígéreteit, eltünedezett, engem okolt mindenért, majd kiderült hogy megcsalt. Én olyan állapotban vagyok, hogy kínomban, az öniróniám miatt nevetek ezeken a dolgokon, és arra gondolom: ezek überelhetetlenek. Más is van úgy, hogy kínjában nevet?
tegnap 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek megvan a maga durva sztorija.

Èn nem nevetek rajta,engem frusztrál pèldául,hogy nem először lök el durván az,aki előtte közel engedett magához.

tegnap 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!