Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem ért meg, vagy igaza van?
Én általában mindent a szívemre veszek, könnyen és gyakran elsírom magam. A barátom ezzel szemben nagyon könnyen túllép mindenen.
történt ma, h egy ismerősöm egy nagyon lekezelõ mailt írt nekem, már egy ideje "harcban állunk" de én már ezerszer próbáltam nyitni felé, h felejtsük el, mégis újra belémrúgott, mondván nem kellenek neki a hülye játszmáim...én sírva fakadtam. Barátom meg közölte, h mit foglalkozom ezzel, meg sem érdemli. Engem viszont arra tanítottak,h ne tartsak haragot és fáj ez a bánásmód. Barátom megölelt, mondta minden rendben lesz, és elment(suli). Úgy éreztem meg sem ért épp cserben hagy..szerintetek? Nagyon fáj h ennyire nem ért meg...
22N
Istenem :S
Mégis mit kellene csinálnia? Elképesztő egy hisztérika vagy te :S
Megölelt és elment, és közölte nem érdemes foglalkoznod ezzel a taggal. Hát igaza volt. Te meg azon problémázol vajon a barátod megért-e?
Atyaég :S
"már ezerszer próbáltam nyitni felé"
Mi a fenének döngölöd azt az ajtót ha egyszer nem nyílik ki.
Itt a probléma inkább veled van. Hagyd már azt ismerőst, észrevehetnéd, hogy nem kíváncsi rád. Tehát a barátodnak van igaza.
Cserbenhagy? Te jó ég... de tényleg mit kellene csinálnia? Menjen az ismerősödhöz és mondja meg neki, hogy tessék veled foglalkozni? Na ne már...
Mégis mit vártál volna tőle?
Hozzon egy doboz zsepit és sírjon veled? :D
Esetleg hagyja a fenébe a sulit és pátyolgasson egész nap csak azért mert valaki lekezelő stílusban írt neked?
Hát nem vagy semmi. 22N!
tenyleg tulerzekeny lehetsz :) szerintem a sajat erdekedben se puncsolj valakinek aki nem szeret teged es csak a bantast kapod, mert ugy latszik ezt nehezen viseled. nem lehet mindenkivel joban lenni. annyi fura ember van, van akit pont hogy irritalhat az erzekenyseged, vagy nem hisz neked mert annyira tavol all tole. ne tarts haragot, magyarul te ne haragudj ra, de neki igazabol joga van ugy erezni irantad ahogy akar. ha megfeszulsz se fog mindenki szeretni :D
de a baratod szerintem ferfihoz kepest egesz jol viselkedett, probalj kicsit te peldat venni rola es ne tulreagalni ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!