Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor is azt gondolja, hogy...

Akkor is azt gondolja, hogy igaza van, ha nincs igaza. És mindig csak a magáét hajtja. Mit tennétek ha ilyen párotok lenne?

Figyelt kérdés
Néha tényleg megőrjít már. Addig mondogatja, vagy akár veszekszik is, ha nem is neki van igaza. És ha rájön, hogy nem neki volt igaza, akkor úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Szóvátettem ezt neki már, de akkor pedig csak duzzog. Mindig nekem kell engedni, ha nem akarok vitát.
2012. dec. 12. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én párom ilyen. Igazából vagy besértődünk mind a ketten és akkor ő jön bocsánatot kérni vagy pedig ráhagyom hogy jól van drágám, neked van igazad. Erre persze még idegesebb lesz! :D De én nem problémázok ilyen piti dolgon, a nap második felére el is felejtjük..
2012. dec. 12. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem könnyű...de az én férjem ennyire nem akaratos, vannak esetek, de olyankor ha nekem volt igazam, akkor kullog szegény, míg megsajnálom. Vannak határok, jó lenne betartani nemcsak nekik, de nekünk is.
2012. dec. 12. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen párom, otthagytam. Mert kis dolgoknál még hagyján, de miután összeköltöztünk, nagyon oda kellett (volna) figyelni a pénzre, és mellette nem lehetett. Volt például olyan, hogy venni akart egy netbookot mobilnettel kétéves részletre, két év hűséggel. Mondtam hogy nem kéne, mert nem fogja használni. Megsértődött, veszekedtünk, a végén ráhagytam. Megvette, kb. másfél hónapig használta, mert újdonság, aztán a polcon porosodott csak. Végül egy év után eladta, de buktunk rajta jó sokat. Nem csak arról volt szó, hogy nem látta be, hogy igazam van, ez nekünk megnehezítette az életünket.

Ugyanez volt majdnem minden nagyobb kiadásnál. Egy idő után meguntam, hogy hiába látom előre, hogy nem lesz jó, képtelen vagyok megértetni vele. Ja és kitalálta, hogy gyereket akar. Elgondolkoztam, hogy akarok-e gyereket olyan embertől, aki maga is ilyen gyerekesen viselkedik. A válasz annyira egyértelműen nem volt, hogy abban a percben leléptem.

És mennyire jól tettem: a mostani párom nem csak hogy képes belátni, ha nincs igaza, hanem minden döntés előtt kikéri a véleményem, mert ad rá. És ha nem értünk egyet, addig beszélgetünk a dologról, amíg konszenzusra jutunk. Sokkal jobb így élni!

2012. dec. 12. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Keresnék egy felnőtt férfit helyette. Most őszintén, ha gyereket akarok nevelni, szülök egyet, a pasimtól egész más viselkedést várnék.
2012. dec. 12. 13:03
 5/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is effajta férj jutott! Minden bolhából képes elefántot kreálni. Ami engem elszomorít,hogy ha nincs is igaza csak hajtja a magáét,és én közben véleményt sem tudok mondani mert nem hagy szóhoz jutni. Nekem már úgy tűnik, hogy tulajdonképpen tesz rá ,hogy én éppen mit gondolok. A szomorú az egészben hogy mindent iszonyú indulatosan mond ami engem is nagyon fel idegesít, és már nem tudunk emberi méltó hangon egymással beszélgetni. Minden esetben vita a vége és sértődés!(Ő szokta magát felszívni.) Úgy érzem általában én hallgatok . De nagyon hiányzik a megértő férj akihez 22 éve pont ezért mentem hozzá,mert mindent meg tudtunk beszélni. Nem tudom mikortól vált 2té az utunk?
2012. dec. 12. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ilyen emberrel szóba sem állok,mert az ilyen valahol megrekedt a gyerekkorban és értelmi fogyatékos szinten van.Nem tudnék olyan ember mellett élni,akit nem érdekel a személyiségem és nem hallgat meg.Én a helyetekben vennék ezeknek a kölyköknek egy guminőt.
2012. dec. 12. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy egy közeli vérszerinti családtagom ilyen típus,tudom,mit beszélek.
2012. dec. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!