Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? 14/L

Kinek van igaza? 14/L

Figyelt kérdés
Tegnap előkészítőm volt, otthon ezt mindenki tudta apán kívül, mert ő dolgozott, aztán aludt, mikor otthon voltam. Ma ugyanez, csak fellépéssel. A fellépést anya elfelejtette, apa meg őt hívta fel a munkahelyén. De egyszer sem kérdezte meg az otthon lévő két embert, még fel is volt háborodva, hogy neki ugyan miért kéne és hogy hívjam fel őt külön. Az már egy másik dolog, hogy sose veszi fel... És mindig le vagyok cseszve, meg "miattam van itthon családhábórú". Ha meg mindig hívom őket, azért vagyok lecseszve, mert magas lett a számla. Ebből már annyira elegem van! Tényleg én vagyok a hibás, vagy szerintetek is megkérdezhette volna/szólhattak volna neki?
2012. dec. 1. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem tudniuk tuti év elején megbeszéltétwk, hogy milyen különóráid vannak, tehát tuniuk kell. Más dolog, h emlékeznek-e de az nem a Te hibád. Esetleg ilyenor egy-egy SMS és kész, mivel a telót nem veszik fel.
2012. dec. 1. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Rakj ki mindig a hűtőre egy cetlit, hogy hol vagy és mikor érsz haza. Ezzel megelőzheted a bajt! :)
2012. dec. 1. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:
És ilyenkor mi van? Anya adta oda nekem a fellépésre a mikulássapkát, de válltig állítja hogy semmire nem emlékszik. A többiek meg neki hisznek, mert itt "mindig a felnőtteknek van igazuk".
2012. dec. 1. 17:31
 4/6 anonim válasza:
66%
Néha legegyszerűbb, ha rájuk hagyod. Van amikor valaki csak azt szeretné ha igaz van, még ha téved is. Szerintem lényegtelen, hogy kinek van igaz. Ahogy apám mondja, mi jár annak akinek igaza van? A szája. Szóval néha egyszerűbb rájuk hagyni és tovább lépni. Egyébként szerintem van elég, gondod bajod mással, hogy mások hülyesége miatt aggódj.
2012. dec. 1. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Asztalra, hűtőre rakd ki előtte pár nappal, hogy mikor hova mész. Nekem mindig ki volt rakva a heti "rendem" hogy suli után mit kell csinálnom/hova kell mennem. És vasárnap évesnél szóltam hogy kint van az új, hogy mindenki hallja!
2012. dec. 1. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek apróságok nem érdemes felhúznod magad annyira, vedd egy kicsit könnyebben.
2012. dec. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!