Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítok a pasimmal, akkor vissza kell adni neki a cuccokat, amiket tőle kaptam?
attól függ:
1. ha átvitt egy cd-t hogy hallgasd meg, vagy dvdt nézd meg, ottfelejtett valamit, ezeket igen
2. ami ajándék volt, azt nem.
3. eljegyzési gyűrűt igen. (ha nem laktok messze egymástól:)
pl a férjem előtt, pár évvel korábban eljegyzett egy pasi, neki nem adtam vissza a gyűrűt mert 1részt 200km-re lakott tőlem és nem volt kedvem utazgatni, nem akartam rá pénzt költeni, Másrészt szemét volt. a gyűrű a Dunában végezte:)
26/N
én az exemtől kapott plüss kacsát sem adtam vissza. ajándék volt. tudtam hogy egyszer hasznos lesz.... megkapta a kutya játszani és nagyon szereti:)
26/N
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy az ajándékot nem kell vissza adni, amit viszont kölcsönbe kaptál, az illik.
19-essel viszont nagyon nem értek egyet a nyomtató miatt. Ha valami közös és egy valaki vette, akkor mindenképpen azt illeti, aki megvette. Te találtad ki és akkor a tiéd? No persze, ennyi erővel a kocsit is elkéred amit ő vett de te is használod néha? (jól van, igaz, az valakinek a nevére van írva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!