Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hajnalban (1körül) a pasimmal brutálisat szexeltünk a fürdőben, kb 2 órán keresztül, többi lent?
szóval,elég szado-mazos szexet toltunk,és hiába voltam engedelmes jókislány,és nem visongtam,azért a seggrepacsi hangja elég nagy volt.a lakásban nem ketten élünk,van egy barátunk,aki itt lakik.elég laza srác,és biztos poén szinten felhozza majd,mert ezt szerintem nem lehetett nem hallani.kicsit cikinek érzem már most,mert én direkt csendben voltam.
ti is sz.rul éreznétek magatokat ebben a szituban?
Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel? :D :)
Ne érezd cikinek, ha a lakótársat nem zavarja a dolog. Ha felhozza a témát viccesen, reagálj viccesen. Esetleg utána megkérdezheted komolyabban is, hogy tényleg nem-e zavarják az ilyesmik, mert akkor még diszkrétebbek lesztek.
Ja, fürdőszoba: gondolom közösen használjátok. Ha így van, akkor egy ilyen akció után mindig nagyon figyelj, hogy rendesen hagyjátok ott. A lakótársam meg a barátja megcsinálták, hogy nem mosták ki maguk utána kádat, és hát érdekes dolgok voltak az alján... Ez a ciki, nem az, hogy szeretkeztek egy jót.
nem ezért tettem fel a kérdést.
persze,isteni volt a szex,azért írtam,hogy brutálisat szexeltünk,mert összetört pár dolog,stb,tehát annak is volt hangja rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!