Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal szakítottunk 1,5 év után, ő szakított velem, hogy szerinte annyira nem illünk össze, hogy már nem hisz bennünk. De egyik szavával, tettével ütötte a másikat, most akkor szeret, vagy nem? (lsd. Lent)
Figyelt kérdés
Volt egy kis "szüntetünk", de az alatt többször hívott, utólagos elmondása alapján nem azért, mert ő akart velem beszélni, hanem mert "azt akarta, hogy nekem jobb legyen". Aztán a szünet után szakított velem, elmondta, hogy nem szeret, nem hiányoztam neki, akkor nyugodott meg, mikor én nem voltam ott, nem látja, hogy bármiben is összeillenénk, stb. Én kampányoltam, hogy igenis összeillünk, de azt mondta, menjek el mégis. De mielőtt mentem, elmondta, hogy azért átgondolja, mérlegel, megpróbál lenyugodni, azért ne vigyek el minden cuccot tőle, hanem "majd", elmondta, hogy az azért jól esett neki még aznap is, ha hozzábújtam, megcsókoltam, de szerinte csak megszokásból, de még aznap azért le is feküdt velem szakítás előtt, stb. Aztán mikor indultam el tőle, elkezdett zokogni, mint a záporeső... Ilyenek mond és tesz, aki nem szeret? Azt akarja, hogy jó legyen nekem? Én ezt nem hiszem el, olyan, mintha megőrült volna, mintha nem tudná, miket beszél? Szerintetek most mi van? Mit csináljak? Én nagyon szeretem.2012. dec. 8. 16:04
1/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele többet, jobbat érdemelsz.;)
2/3 anonim válasza:
Ő mondta ki, hogy szakítsatok, ezek után kár bármin is rágódnod.
3/3 anonim válasza:
Igen, szeret még! Ha nem is úgy, mint régen, de 1,5 év nem marad meg az emberben nyom nélkül. Tudod a férfiak nem a szívükkel gondolkodnak, hanem az eszükkel. Ki tudja mi vezet egy férfit arra, hogy kimondja, hogy vége. Sokat változott a világ. Az én pasim is most szakított velem. Szintén azzal az indokkal, hogy "nem illünk össze". Sok ember van, akik nem illenek össze, és mégis jól kijönnek, ha megtalálják a közös nevezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!