Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam, tönkretettem az önbecsülését, szakított velem, mert görcsös mellettem és már nem érzi, hogy szeret, de megígérte, hogy átgondolja a dolgokat és mérlegel az újrakezdésről: én azért hívjam? (Én 23L/Ő 27F)
Én már úgy érzem, teljesen meg tudok változni, de hogyan hitessem ezt el vele, ha már szakítottunk? Nem tudom neki megmutatni, mert nem is beszélünk. Nyugalmat kért, időt, és nem tudta megmondani, hogy teljes elhidegülés lesz a vége, vagy újra akarja majd kezdeni.
Teljesen igazad van, hogy ezzel "nem szeretsz?" dologgal az őrületbe lehet kergetni egy férfit! Soha többé nem teszem. De akkor hívjam, írjak neki? Vagy hagyjak neki pár napot, hetet, hogy megnyugodjon, enyhüljön a megbántottság és utána keressem? Nem fog elhidegülni? De ha keresem, nem fogja elrontani a "megnyugvását"? Nem tudom feladni, ő kell nekem és mindent megteszek érte, csak szeretném tudni, hogy mi a helyes!
Lehetetlen nincs, ha szeretitek egymást, minden megoldható..
csak okosan tedd! ez a lényeg!
Először is, fogadd el ezt a helyzetet, ne kapálózz!
Viszont, amit szeretnél azért küzdj, csak az a legfontosabb, hogy hogyan. Mindenféleképp hagyj neki most levegőt, hisz ő maga kérte. Ezt tartsd tiszteletben! Ráadásul, ez neked is jót fog tenni, átgondolod hogy hol/mit rontottál és mit kellene máshogy tenned?! Tudd, hogy miben-hogy szeretnél változni. és ezek után bízz! de ezeket felejtsd el: "Jó irányba terelni a gondolatait" Hisz pont emiatt a hozzáállásod miatt lett vége!!!!!
Adj neki feltétlen 1-2 hetet, had gondolkodjon.
Ha nem keres 2 hét után sem, akkor jelentkezhetsz te is, hogy hogy van? hogy telt a napja? de semmiféleképp se szegezd neki hogy átgondolta-e!! ezzel te kerested, tudja hogy érdeklődsz iránta. ez pont elég
ha letisztulnak az érzései ő is hívni fog, hidd el. olyan nincs hogy túlságosan megnyugszik és nem hiányzol! :) ha szeret hiányzol neki, keresni fog!
Ha keres akkor boldogság van! :) de akkor az elején nagyonnagyon koncentrálj, hogy mikor szólsz és mikor nem! ott a legelején bizonyítanod kell, hogy drasztikusan változtál!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!