Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szakitott már a párjával azért, mert nem mutatta be a szüleinek, de viszont nem ezt hozta fel indulnak, hanem kitalált valami mást helyette? Ha volt, mit mondtál helyette?
"nem ezt hozta fel indulnak"
Ezt hogy hoztad össze? :D
velem szakítottak ezért
de mégis hogy mutassam be mikor anyám megmondta, ha vendéget hozok a házba páros lábbal kirúg -.-
és elmondtam őszintén de ezt nem tudta felfogni, szerinte egy "szerelmet" vállalni kell.
és mit vállaljak egy kéthetes kapcsolaton, aminek simán vége lehet másnap, miért tegyem kockára a jövőm...
nincs hová mennem ha anyám kitesz és 3 évem még van a suliba, márpedig szakmát Akarok szerezni.
szóval nem fogom kockára tenni egyetlen pasas miatt sem a jövőmet. jelenleg még az anyám tart el, ő dirigál és aki ezt nem érti meg az nem is lenne igazi társ.
3. válaszoló: Anyád miért tett volna ki otthonról, ha vendéget viszel? Annyire nem érdekelte kivel jársz?
A párodnak elmondtad hogy anyádnak ez a heppje? Miért nem tudta elfogadni? (bár nekem is furcsa lenne, ha anyámnak ilyen fölfogása lenne)
nem tehetek róla, utálja a vendégeket és közölte hogy ne merjek felhozni senkit.
mert rendmániás egyrészt, másrészt meg ő "nem kíváncsi más kölykére" és hogy "intézzem a szerelmi ügyeimet házon kívűl".
szóval nem, nem érdekli a pasijelölt, azon az állásponton van hogyha majd külön költöztem és van munkám, akkor kezdjek komoly kapcsolatba.
de akkor azonnal, nehogy visszajöjjek pénzért kuncsorogni (elég érdekesen gondolkozik ezekről a dolgokról, nehéz ezt így beadagolni bárkinek is :S).
meg szerinte csak úgy mehetek ki külföldre ha van Párom, barátnő nem jó, meg olyat keressek aki jól eltart mert szerinte én nem fogom magamat -.-
szóval konkrétan szabadulna tőlem és belelökne egy mindegymilyen-pasi karjába akire nem kíváncsi.
nem tudom mit vársz kedves kérdést nekem szegező, hogy tálaljam ezt, meg úgy érzem szinte nekem támadsz mintha én tehetnék róla milyen az anyám...
örülj neki hogy a tiéd normális
Nem akartam neked "szegezni" a kérdést, sztm semmi támadó nem volt benne.
És ha már anyukád ennyire elutasító, az exed h-h nem értette ezt meg?
Amúgy hogy ne csak offoljak: velem még így nem szakítottak, de elvárnám, hogy az igazságot mondja, mert ha mindig az ember szemébe hazudnak, úgy semmiből se fog tanulni élete során.
egyszerűen nem akarta megérteni hogy ilyen létezik.
azt mondta hogy majd beszélne a fejével és biztos megkedvelné (azt megnézném f.ingja nincs milyen az anyám)
meg ezt hajtogatta hogy a "szerelmet fel kell vállalni"
és ha majd kidob költözzek hozzá
és megsértődött mikor azt mondtam hogy nem akarok hip-hop két hét után hozzá költözni bocsi. mert nem érzem még egyáltalán biztosnak a kapcsolatot bocsi.
mert aztán mi van ha nem illünk össze, ő esetleg elküld pár nap után és hol leszek akkor az utcán?
és erre meg volt sértődve hogy nem éreztem még az életre szóló szerelmet amiért "ki kell állni" és mert nem akarok anyámmal rosszban lenni...
mintha befolyásolni tudnám hogy milyen szinten szeretek valakit adott idő alatt...
ez nálam valahogy spontán, vagy kialakul valamilyen tempóban amit nem tudok sürgetni vagy lassítani, vagy nem.
és akkor szakítottunk
Hülyeség azért szakítani a másikkal mert nem mutatja be a szüleinek a párját...Tényleg léteznek olyan szülők akik egyszerűen nem akarják megismerni gyermekük párját. Ha a párom azon erősködik, hogy miért nem mutatom be szüleimnek akkor elmagyarázom neki, hogy miért is nem...ha nagyon köti a lovat a karóhoz akkor megkérdem tőle, hogy most velem jársz, engem szeretsz vagy a szüleimmel akarsz kapcsolatot kialakítani?
Helyzetemben addig örüljön neki míg nem ismeri meg őket...28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!