Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1év után sem mutatott be a szüleinek. Vajon miért? Szerintetek?
nala, itthon, rolam.
Amugy eleg fucsa :) En arra gyanakodnek h van vki mas is a kepben es fel h a szulei esetleg elszoljak magukat.
Vagy nagyon lepukkant helyen lakhat..
Esetleg alkoholbeteg vmelyik csaladtagja es ezt szegyenli.
nem akkor gond ez, egyszeruen kerdezd meg tole igy:
Figyi [Sanyi] miert nem voltunk meg nalatok soha? Akarmi is van a hatterben, nyugodtan mondd el, meg fogom erteni, csak ne tarts bizonytalansagban.
Hát ez sok dolgot jelenthet,párat már írtak is.......
1. Szégyen /vagy a Te(megjelenéseddel,kiállásoddal,stílusoddal,öltözködéseddel,kor külömbbséggel) vagy a szülei irányában
(kb ua csak a kor kihúzva)esetleg az etnikai hova tartozás miatt/
2. Nincs jó kapcsolata a szüleivel.
3. Lehet nem az akinek mondja Magát.
4. Lehet felesége/családja/gyerek(i) vannak
5. Nincsenek már szülei :-)
6. Nem gondol komolyan,csak kényelmes Neki,hogy van kihez "nyúlnia"
...
De egy biztos,Én nem tartom ezt természetesnek és vmi ott sántít....Sztem mindenképpen beszéld meg Vele.Én is voltam hasonló cipőben.Fél évig voltunk együtt,soha nem voltam Náluk és még máig sem tudom miért de sztem a korkülönbség miatt(Én 22 Ő 34)
25/F
Én is hasonló helyzetben vagyok, de tudom az okokat. A lány szülei nem örültek nekem a korkülönbség miatt. Cserébe a barátnőm is fél. :)
Így vagyunk már két éve, de mi ezt megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!