Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1év után sem mutatott be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1év után sem mutatott be a szüleinek. Vajon miért? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátommal már 1éve járunk és még nem mutatott be a szüleinek és még soha nem voltam nálla. Én bemutattam itthol őt[szokott is hozzám járni] de az ő szülei is tudnak rollam mégsem mutatott be egyszer sem. Meg akartam már kérdezni de arra jutottam hogy inkább nem, mert ha csak amiatt mutatna be mert én mondtam kellemetlenül érezném magam. Ezt miért csinálja vagy miért van ez??? Valakinek volt már ilyen gondja, és ha igen mi lett a végén? Kérlek titeket segitsetek! Köszönöm előre is.
2012. dec. 6. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet csak megkímél mert olyanok a szülei, de azért én a helyedben rákérdeznék mert azért ez fura. Egy kérdésből meg csak nem lehet baj
2012. dec. 6. 21:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. dec. 6. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Két verzió. Mindkettőnek szerintem a szégyen az alapja. Szégyelli a szüleit, a hazai körülményeit előtted, vagy ha meg jó családból származik,akkor téged szégyell ő előttük. Erre tippelek. Más ötletem nincs, és elképzelni sem tudnék más verziót.
2012. dec. 6. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:

nala, itthon, rolam.

Amugy eleg fucsa :) En arra gyanakodnek h van vki mas is a kepben es fel h a szulei esetleg elszoljak magukat.

Vagy nagyon lepukkant helyen lakhat..

Esetleg alkoholbeteg vmelyik csaladtagja es ezt szegyenli.

nem akkor gond ez, egyszeruen kerdezd meg tole igy:

Figyi [Sanyi] miert nem voltunk meg nalatok soha? Akarmi is van a hatterben, nyugodtan mondd el, meg fogom erteni, csak ne tarts bizonytalansagban.

2012. dec. 6. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor hozzá tenném ezt is hogy jó körülmények között él. És én is. Köszönöm a hozzá szólásokat.
2012. dec. 6. 22:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Jha + nincs más valakije ezt biztosan tudom. Ha lenne megtudnám.
2012. dec. 6. 22:03
 7/11 Syrakusa ***** válasza:

Hát ez sok dolgot jelenthet,párat már írtak is.......

1. Szégyen /vagy a Te(megjelenéseddel,kiállásoddal,stílusoddal,öltözködéseddel,kor külömbbséggel) vagy a szülei irányában

(kb ua csak a kor kihúzva)esetleg az etnikai hova tartozás miatt/

2. Nincs jó kapcsolata a szüleivel.

3. Lehet nem az akinek mondja Magát.

4. Lehet felesége/családja/gyerek(i) vannak

5. Nincsenek már szülei :-)

6. Nem gondol komolyan,csak kényelmes Neki,hogy van kihez "nyúlnia"

...

De egy biztos,Én nem tartom ezt természetesnek és vmi ott sántít....Sztem mindenképpen beszéld meg Vele.Én is voltam hasonló cipőben.Fél évig voltunk együtt,soha nem voltam Náluk és még máig sem tudom miért de sztem a korkülönbség miatt(Én 22 Ő 34)

25/F

2012. dec. 7. 00:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, de tudom az okokat. A lány szülei nem örültek nekem a korkülönbség miatt. Cserébe a barátnőm is fél. :)

Így vagyunk már két éve, de mi ezt megbeszéltük.

2012. dec. 7. 01:03
 9/11 anonim ***** válasza:
mert árva, és farkasok nevelték fel a dzsungelben
2012. dec. 7. 01:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .... :)
2012. dec. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!