Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mikor mutatott be a párotok a szüleinek?
Úgy értem hány hónapra a megismerkedésetekre?
lassan 4 hónapja járok a barátnőőmmel. kicsit furcsa, hogy a szüleinek nem mutatott még be..:/ ugyna voltam náluk már 2x is, a szülei nem voltak otthon, szégyenkezni nicns oka, szép házban laknak.
ált. mindig ő jön hozzánk, merthogy itt nálunk többet lehetünk együtt, szüleim keveset vannak itthon, meg nyugisabb szerinte...
nembánom nemerről van szó, csak kicsit fura, hogy oylan emberhez engedik el a lányukat akiről kb semmit sem tudnak, max amit elmesélt rólam..:/
távkapcsolat! kicsit több mint 50 km re lakunk egymástól, 7 végente vagyunk együtt általában.
előző barátnőim általában pár hét vagy netán néhány randi után már bemutattak otthon...kicsit furcsának találom..:/ lehet hogy csak alkalmi pasija vagyok? bár nemtudom, nagyon mutatja hogy szeret, mikor együttvagyunk, ölel, bújik, kezemet fogja minden :)
ő 19
én 22 éves vagyok
Én a barátomat 3 hónap után mutattam be itthon, ő engem 2 héttel később. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Uncsimnak is azt mondta az apja, hogy csak azt vigye haza bemutatni, akivel már komolyak a dolgok, ne legyen átjáróház a lakás, hogy minden héten más pasit vigyen haza.
De hát kérdezd meg tőle, hogy miért nem akar bemutatni, azért van a szád, hogy kommunikálj.
Az 50 km egyébként sztem nem távkapcsolat.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!