Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyi idő után mutatott be a szüleinek?
én most csak a férjemet említem. 2 hét után ismertem meg az anyukáját, de csak mert a férjem engem várt, az anyukájának meg arra volt dolga. aztán nagyjából 2 héttel később megismertem a húgát , a nővérét, és az unokahúgát is. majd kb 2 hónaposak voltunk mikor a nagymamáját is. Apukája már régóta nem él. a tágabb családot pedig az esküvőnk utáni karácsonykor ismertem meg. Másfél év után.(unokatestvérek, nagybácsi, nagynéni)
ő az én családomat egy kalap alatt akkor ismerte meg mikor 5 hónaposak lettünk.
2 hete voltunk együtt (plusz előtte egy hónapig "ismerkedtünk"), amikor úgy alakult, hogy nem tudtunk volna találkozni egy hétig az egyetemi ősziszünet miatt. Még hatalmas lángolás volt, megbeszéltük, hogy nem lehet ezt kibírni és felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha elutaznék hozzájuk egy hétvégére. Nagyon visszakoztam, hiszen mégcsak két hete voltunk együtt és a szülei is úgy kezeltek akkor, de elmentem és jól éreztem magam.
Ő úgy 2 héttel később ismerte meg az én szüleimet. Legközelebb, amikor mentem hozzájuk rögtön be is lettem dobva a mélyvízbe (pont mikulás volt:)), nagynénik, unokatesók, nagymamák. Azóta már tesó keresztszüleivel és minden jött ment rokonnal találkoztam, kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!