Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt egy fiú,akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy fiú,akivel nagyon szerettük egymást, de egy hete szakítottunk(ő szakított),mert sokat vitatkoztunk és volt egy dolog,amiben nem tudott megváltozni. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú,akivel 27 hónapig jártam és nagyon szerettük és szeretjük is egymást,de egy hete szakítottunk(ő szakított),mert nagyon sokat vitatkoztunk és volt egy dolog,amiben nem tudott megváltozni,pedig az nagyon fontos lett volna számomra és ebből is adódott sok vita!

Nagyon csúnyán ért véget az a szép kapcsolat és nagyon szenvedtem/szenvedek és nagyon fájt/fáj,azok a dolgok amiket a fejemhez vágott és ahogy véget ért ez az egész!

Azóta már szebben beszélünk egymással és megbeszéltük a dolgokat,mert osztálytársak vagyunk,így minden nap találkozunk,ha akarunk,ha nem!

Azt mondta ma,hogy nagyon sokat gondolkodott és,hogy kellet neki ez a pofon,hogy észhez térjen és észrevegye,hogy igazából mennyit is ér számára ez a kapcsolat és én!Azt mondta,hogy most tényleg meg tud változni és tényleg az lesz amit én akarok és rendben lesz minden a kapcsolatunkkal!Ezzel csak az a baj,hogy mondott már ilyeneket nekem,mert már többször voltak kisebb-nagyobb viták és akkor soha nem tudta teljesíteni,de most másképp mondta,mintha komolyan is gondolná.Ezek a viták abból álltak hogy max 2-3 napig külön voltunk.

Na és most nem tudom,hogy higyjek-e neki,mert félek az újabb fájdalomtól és csalódásoktól!

Ti mit tennétek a helyemben?

Kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv!

2009. márc. 31. 19:12
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja és azt elfelejtettem megkérdezni,hogy szerintetek jó ötlet volt-e azt mondani neki,hogy lesz a következő két hétben két buli és azt mondtam neki,hogy legalább még addig adjon nekem gondolkodási időt és menjen el bulizni és csajozzon!

Hogy miért mondtam ezt neki?

Mert neki én voltam az első barátnője és azt mondja,hogy én vagyok neki az igazi és,hogy csak én kellek neki,de szerintem elsőre nem lehet az igazit"felismerni"és azt szeretném,hogy boldog legyen és lehet,hogy ha velem nem működött akkor mással fog!Ő erre csak azt mondja,hogy ő nem csajozik,mert neki csak én kellek!

Gondolom azt levettétek,hogy már megbánta,hogy szakított és újra akarja kezdeni csak én meg gondolkodási időt kértem,mert nem tudom,hogy most képes lesz-e megváltozni!?

Remélem,hogy érthetően írtam le?

Kérlek adjatok tanácsot!

Köszy!

Üdv!

2009. márc. 31. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Hát én annyit mondok: "Felmelegített levest nem jó újra enni!" Egyszóval ha már egy kapcsolat tönkrement újra nem lesz szép és jó minden! Egy-két hónapig összeszedné magát, de aztán újra lenne minden megint a régi! Sajnos ezt több oldalról tapasztaltam a környezetemben! A barátnőmék 4 éven át húzzák még most is egymás agyát, és sajnos nem akarják belátni hogy ez így már sose lesz jobb! Nagyon rossz lehet, én is vagyok túl szakításon, de túl éltem! Jön a nyár, a jó idő szórakozz kapcsolj ki! Kitartás :) Szia
2009. márc. 31. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, azt nem láttam amit írtál az előbb, de szerintem jól tetted hogy ezt mondtad! Ha tényleg szeret és megbánta akkor más csajjal úgyse fog tudni "érintkezni"! De ha becsajozik, esetleg le is fekszik mással akkor tudni fogod te is és ő is hogy mi a szitu! Sok sikert!
2009. márc. 31. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Rövid leszek sajnos, mert ezen nincs mit magyarázni:

Nem fog megváltozni. Senki sem változik meg.

És akkor erről ennyit. Jöhet a következő:

2009. márc. 31. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nem fog megvaltozni, engem is meg akart a parom valtoztati, mindig eskudoztem, hogy most sikerulni fog, de nem sikerult .Ez nem igy mukodik. mi 2 ev utan szakitottunk.
2009. márc. 31. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én most hagytam ott barátomat, 25 hónapig voltunk együtt. mindketten elsők voltunk egymásnak. de sajnos kihűlt, és amit egyszer kimondasz hogy vége, annak vége is van. én is mondtam neki hogy csajozzon, ő próbálkozik is, és úgy látom hogy jól van. ennek nagyon örülök, mert nekem is van már párom, és jó látni hogy boldogul nélkülem.
2009. márc. 31. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én adnék neki még egy esélyt.

De ha nem változik, akkor könyörtelenül még meg is forgatnám a szívébe azt a bizonyos kést, és kamatostul adnám neki vissza a sok fájdalmat. De ha sikerül a változás, akkor meg éltek boldogan, mint hal a vízben.

Am butaság volt elküldened csajozni, amíg te gondolkozol a sorsán...

2009. ápr. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!