Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? Ehhez mit szóltok?
Én vagyok a múltkori srác, akit "megvert" a barátnője, aki harcművész, mert drámázott, hogy a haverokkal mentem múltkor sörözni és egyik barátnője azt mondta neki, hogy látott más csajjal (miközben csak összekevert mással). Képzeljétek el, lebukott a barátnőm. Egy olyan szórakozóhelyen smárolt és egész este lógott egy sráccal, ahová én eddig egyszer sem tettem be a lábam. Egy ismerősömnek feltűnt, olyan, mintha a barátnőm lenne, közelebb ment, és megszólította: ő meg tök zavarban volt és hebegett habogott a pasival az oldalán. Majd amikor megkérdezte az ismerősöm, ki ez a pasi, félrehívta a barátnőm és annyit mondott neki, hogy egy régi jó haver, akivel ezer éve nem taliztak. Csak azt nem tudja a barátnőm, hogy az ismerősöm lefotózta őket a buliban smárolás közben és már elküldte az imént a képet. Én összecsomagoltam a cuccait (mert egy albiban lakunk, kalap-kabát) és már várom, hogy hazajöjjön, elküldöm végleg. S még engem gyanúsított meg az idi.ta barátnője, hogy más nővel látott.
26 éves pasi
Álszentség megvan. :D
Írd le majd, mi történt!
Rendben, leírom majd.
Utolsó, meggyorsítom az eltávozását. Megtanítottak rá az életben, hogy felesleges drámázni ezen, szépen nyugodtan kell elküldeni a 3.14csába. Nem fogok jelenetet rendezni. Kíváncsi leszek, ha hazaér, akar-e majd közeledni...meg eleve hogy néz tükörbe. Sánta kutyát hamarabb utolérik, mint a hazug embert. Ezt bebukta. Így járt, ilyen f@szit sose fog találni magának, aki ennyire szerette.
Jól fogod fel.
Azért elképesztő. Megver harcművészként, megvádol, utána meg smárol valakivel.
De azt kapod, amit adsz. Nem kell meglepődnie.
21/N
2-es vagyok
Nehéz helyzet, de néha meg kell húzni a határokat.
Hajrá!
Ez jó hozzáállás :)
Egyébként nem sajnálod kitenni? Mondjuk ahogy így kivettem a múltkori meg a mostani írásodból is, a bizalom neked elég fontos ügy. És ő eljátszotta...
Csak vigyázz meg ne verjen megint :D
Na és tényleg.. majd írd ám le mi lett :)
Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!