Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Helyesen tettem? Megért? Mit...

Helyesen tettem? Megért? Mit szoltok az ellenfél viszelkedésére?

Figyelt kérdés

Volt egy kis vita a jobb hátvédünk és a csatár között. a csatár 17 éves a hátvéd 14. majd úgy megrúgta a csatár a hátvédünk bokályát hogy kifordult majdnem 90 fokkal. A srác sárgát kapott. Nekem eldurrant az agyam és úgy megrugtam hogy bevérzett a térde. Én 18 éves középhátvéd vagyok. sose kaptam piroslapot és sárgák miatt is csak 1 meccset kellet kihagynom 6 év alat.

Amugy fair play játákos vagyok.

2010. júl. 3. 20:33
 1/8 A kérdező kommentje:
*megérte?
2010. júl. 3. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem korrekt voltál. az ellenfél hátteréről nem tudunk semmit, így nem kívánok ítélkezni fölötte.
2010. júl. 3. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:

hát egy elég paraszt. De írjátok már meg hogy mit adnátok egy olyan embernek aki szándékosan verekszik.

(persze tudom hogy én is azt csináltam, vegyük ezt a kettőt annak)

Én bevezetném aztat hogy aki a pályan verekszik fel lehessen jelenteni testo sértésért. Természetesen csak az néhány esetbe mert van olyan is hogy véletlen. de én a szándékosra értem

2010. júl. 3. 20:44
 4/8 anonim válasza:
én mindig lecsillapítom a csapattársaimat , és nagyban elítélem azt, aki a pályán nagyozik, meg kéménykedik. ennek általában családi,lelki gondok állnak a hátterében ugyis... na mind1. én egyszerűen lenézem ezeket az embereket.
2010. júl. 4. 00:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is mindig lenézem az ilyent de az húzott fel hogy egy 17 éves létére egy 14 évest bántott. Világ éltembe utáltam amikor kissebbet bántottak, és azt akartam hogy érezze azt amit a csapattársam
2010. júl. 4. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Magadot is utalod mert kisebbet bantottal?
2010. júl. 4. 11:58
 7/8 anonim válasza:
játék közben vertél neki oda?Mert akkor véletlen volt sose csinálj olyat h áll a játék és kakaskodsz , hafelhúzod magad csak tarts a labda felé mikor megy rád 1 biztos bokája ki fog törni
2010. júl. 4. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Persze persze játék közben volt. csak nem tom. hülye volt a bíró
2010. júl. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!