Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a barátnőm?
Én 21 éves vagyok, ő 19. Már majd' egy hónapja mondogatja nekem, hogy ő gyereket szeretne már, mert, hogy az ő anyukája 17 évesen szülte őt és ő is szeretne korán szülni. Én kerek-perec megmondtam neki, hogy sem most, sem később nem szeretnék gyereket. Nem szeretem a gyerekeket és felelőtlenségnek is tartom ilyen fiatalon a gyerekvállalást. Tegnap is előjött a gyerek téma és jól össze is vesztünk. Az utsó reakciója az volt, ha velem nem, akkor majd mással. Mondtam is neki, hogy akkor hajrá. Részemről ezzel vége a dolognak.
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek nincs igazam?
21/F
23:35 vagyok
Ha igazán szeretik egymást akkor igenis vállaljanak gyereket. Nekem meg ez a véleményem. Nem azért vagyunk, hogy éljünk bele a nagyvilágba, hanem nemzeni kell a következő generációt, különben kihal a magyar. A szex nem csak ezért van, hogy élvezzük, annak más szerepe is van!
miért? az jobb ha kényszerből vállal gyereket, csak mert kell mert a szex arra is való, de mivel nem akarta, nem törődik vele, az a gyerek boldogtalan lesz, nem kap szeretetet, nem lesz megnevelve....stb
ez miért jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!