Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk szerintetek ez normális dolog és szoktatok hasonlókat csinálni?
Van egy lány ismerősöm. 1,5 éve párkapcsolatban él. Azután csak úgy egyik napról a másikra az ask.fm portálon elkezdi írni egy alig 1 hete megismert srácnak hogy "tiszta szívemből szeretlek, nagyon sokat nekem"
Szerintem csalja a pasiját vagy mi fene, de ő azt mondta, hogy csak haveri alapon beszél így vele mert nagyon jó haver. Megjegyzem a srácot teljesen az ujja köré csavarta.
Ti hogy vagytok vele mit gondoltok tényleg csalja a pasiját?
annyival magyarázta ki a pasijának, hogy (egy hete megismert) nagyon jó haver és kész. a pasija meg hisz neki. De nekem nem normális hogy tiszta szívemből szeretlek meg sokat jelentesz nekem (egy hét után)? mellesleg a csaj fészen is szereti isteniteni a szépségét. -.-"
Ha meg beszolnak neki elkezd ugatni akkor hogy mindenki féltékeny rá mert gyönyörű és gazdag.
mi az, hogy "nagyon sokat nekem"
amúgy a szeretleket online én azt nem értem, hogy lehetne azt komolyan venni :)
jóhogy nem komolyan írja!
hát nagyon nem én vagyok benne csak szemlélődöm.
de nem normális az ilyen hülyepi*a. ha az én barátnőm lenne dobtam volna a francba hogy akkor legyen a másikkal.
nem mindegy a kor sem.
mert ha 15 évesen írogat így egy pasi mellett másnak, azzal csak annyit mond el magáról, hogy kis p*csa a csaj, de ha ezt 25 évesen teszi, nah az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!