Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog ez egy kapcsolatban?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, most jön mindkettőnknek a vizsgaidőszak, és erről az időszakról úgy beszél, hogy gyakorlatilag 2 hónapig nem is akar találkozni, egyáltalán. Csak 2 napot lennénk együtt a szünetben, ennyi... Ezt mégis hogy gondolhatja így? Persze tanuljon, nyilván, én is fogok, de tudom, hogy ő egy vizsgára alig tanul valamennyit, amúgy is én járok olyan egyetemre, ahol jóval többet kell tanulni és mégis beleférne az időmbe azért, hogy néha találkozzunk, legalább egy órára vagy valami...
És eközben persze tudom, hogy baromira nem tanulással tölti majd az idejét, egész nap írkálni fog nekem facebook chat-en kb... nem értem miért gondolja ezt így, hogy ne találkozzunk, eddig minden napunkat együtt töltöttük, és nagyon jól érzi magát velem.
Ezt mégis mire véljem szerintetek? Annyira rosszul esik...
Jó most mondhatom, hogy nem oké, de ha magától nincs rá semmi igénye, hát mi értelme... na meg addig semmi szex vagy valami? Nagyon furcsállom ezt. Mi lehet az oka?
22L
Én is így gondolom, mindenkinek arra van ideje, amire akarja...
De tényleg nem értem mi ez a vizsgaidőszak miatti nagy felhajtás,... azt mondja, ilyenkor a haverjaival se csinál programot soha. persze ez engem nem vigasztal, na meg nem a haverja vagyok...
De most mit csináljak? Eddig minden olyan jó volt, lelkes volt, bármikor volt akárcsak egy fél óra ideje egyből jött hozzám, erre most meg ez, komolyan fel se tudom fogni :(
Eleg fura, es tudom mit erzel.
Remeljuknem igy lesz. Ha meg igen, akkor nem szeret annyira mint te ot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!