Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a barátnőm?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok, ő 19. Már majd' egy hónapja mondogatja nekem, hogy ő gyereket szeretne már, mert, hogy az ő anyukája 17 évesen szülte őt és ő is szeretne korán szülni. Én kerek-perec megmondtam neki, hogy sem most, sem később nem szeretnék gyereket. Nem szeretem a gyerekeket és felelőtlenségnek is tartom ilyen fiatalon a gyerekvállalást. Tegnap is előjött a gyerek téma és jól össze is vesztünk. Az utsó reakciója az volt, ha velem nem, akkor majd mással. Mondtam is neki, hogy akkor hajrá. Részemről ezzel vége a dolognak.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek nincs igazam?

21/F

2013. jan. 16. 21:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
67%
Ha lenyeli és terhes lesz megtarthatja.
2013. jan. 16. 22:01
 12/43 anonim ***** válasza:

igazad van

majd ,ha lesz mire vállalni nem habokra aztán majd meglátjukra!!

egy hisztigép meg ki a turónak hiányzik

2013. jan. 16. 22:03
 13/43 A kérdező kommentje:
Mindent elsoroltam neki, hogy miért is lenne felelőtlenség. Mindketten egyetemisták vagyunk, nekem összesen annyi bevételem van, amit az angol korrepetálással keresek. Nem is tudnánk eltartani egy gyereket.
2013. jan. 16. 22:03
 14/43 A kérdező kommentje:
Ő nem dolgozik.
2013. jan. 16. 22:04
 15/43 anonim ***** válasza:

Azért azt amúgy is tisztázni kell, hogy ki mit akar. Ha te egyáltalán nem szeretnél gyereket, akkor azt illik vele közölni akkor amikor először szóba kerül a téma. Nem tisztességes húzni az ő idejét sem. Azért ez egy komoly probléma, amiben bizony nincs kompromisszum.

Viszont, hogy ő ennyire most akar mindenáron, azt javaslom, hogyha eddig esetleg bogyóval védekeztetek, akkor ezentúl húzz gumit. És tartsd biztonságos helyen, hogy ki ne lyukassza őket.(hallottam már ilyet többször is...) Szóval te gondoskodj a védekezésről és ne hagyjd rá. Vagy inkább azt javaslom, hogy szakítsatok, hiszen úgyis mást akartok.

2013. jan. 16. 22:07
 16/43 anonim ***** válasza:

Csak aztán vigyázz, nehogy "véletlenül" bekapja a legyet! Manapság minden baba "teljesen véletlenül, hihetetlen módon fogant a fogamzásgátló szedése mellett".

Ha van egy kis eszed, akkor gumit húzol. Nem ér annyit az a vékonyka kis réteg nélküli boldogság...

2013. jan. 16. 22:08
 17/43 A kérdező kommentje:
Én már a legelső alkalommal megmondtam neki, hogy nem akarok gyereket. Mind a ketten védekeztünk, de miután elkezdte ezt a gyerek mizériát azóta mindig olyan gumit használtam, amihez nem férhetett hozzá.
2013. jan. 16. 22:11
 18/43 A kérdező kommentje:
A gumi alap dolog nálam a szexnél.
2013. jan. 16. 22:12
 19/43 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt egyébként?
2013. jan. 16. 22:14
 20/43 A kérdező kommentje:
5 hónapja
2013. jan. 16. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!