Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az igazi normális fiúk lányok "láthatatlanok" a párkapcsolati piacon?
sztem igaz, de itt vagyok (fiú)
nem járok inni meg bulizni, ha lenne barátnőm, vele elmennék, de így nincs kedvem:D
Itt vagyok, mint normális fiú.
17f
inni nem járok, buliba is csak nagy ritkán, nem dohányzok...ilyen egy normális pasi :)
26/F
Az általában használt és megváltónak gondolt párkapcsolati piacon (diszkó, társkereső, fészbuk) tényleg láthatatlanok vagyunk, mert nem használjuk. Hosszú kapcsolataink vannak és ha véget ér a kapcsolat, akkor a szabadidővel, hobbival kapcsolatos helyeken ismerkedünk, élőben, SZEMÉLYESEN!
28F
Megtalálják ők egymást. Ha úgy van megírva a sorsban és tesznek érte.
Az a baj, hogy a "párkapcsolati piac"... Hát olyan mint egy nagy bödön leves.
Felül vannak a plázaribik, macsók... A lé! Tartalom nélkül. Könnyű őket kifogni.
Minél lejjebb megyünk annál nehezebb "kimerni" a dolgokat, annál több erőfeszítés kell... De a tartalom is ott van :D
Xenophilius, ezt szépen megfogalmaztad =D
én se járok diszkóba meg partykba, mert akik ilyen helyekre járnak azok nem is kellenének, a "facebookon ráírok" típusú ismerkedéshez pedig már elég öreg vagyok.
Az biztos, hogy nehéz párt találni.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!