Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elkötelezni magam 1 lány mellet mert nembiztos hogy letudok álni. Nyomorult vagyok? 24/F
Nem azért élek így mert jó hogy minden héten új lánnyal fekhetek le, nem rossz ez az életmód sem de tisztában vagyok vele hogy sokkal jobb lenne egy stabil de amikor esély adódik rá akkor nem et mondok és csak lazát akarok csak azért mert nem akarom elkötelezni magam. Pedig jó lenne már stagnálni egy picit. 1x nyomorultan ,megvénülve magányosan fogok meghalni? :D
Mit tehetnék?
Jajj nyusziful! En ugyanezt elem meg csajkent azzal a kulonbseggel h en nem sexelgetek a sracokkal. En csak félek h lesz jobb meg amugy is alkalmazkodni valakihez...mindenki azt mondja h majd mas lesz ha szerelmes leszek, de ez olyan hihetetlen szamomra.
Szoval aterzem.krva jo h egYesulr vagYok es a magam ura de azert jo lenne mar egy kis nyugi meg erzelem. Unom h heti 1 randi esmax egy oraig erdekek a srac aztan meg is unom, de azt az egy ora flortot meg annyira elvzem h talan kicsit függő is vagYok.
Szoval nagyjabol aterzem. 3 eve vagyok egyedül! De szntm nem vagyunk defektesek. Ugye?:D
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!