Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elkötelezni magam 1 lány mellet mert nembiztos hogy
letudok álni. Nyomorult vagyok? 24/F
Figyelt kérdés
Nem azért élek így mert jó hogy minden héten új lánnyal fekhetek le, nem rossz ez az életmód sem de tisztában vagyok vele hogy sokkal jobb lenne egy stabil de amikor esély adódik rá akkor nem et mondok és csak lazát akarok csak azért mert nem akarom elkötelezni magam. Pedig jó lenne már stagnálni egy picit. 1x nyomorultan ,megvénülve magányosan fogok meghalni? :D
Ezekszerint még nem élted ki eléggé magad. Majd te azt úgy is érezni fogod, ha vissza kell venned ebből az életformából. Szerintem egyelőre még élvezd, aztán majd lecsillapodsz. Pasik ráérnek megállapodni. :)
(Az más kérdés, hogy ha előállsz ezzel az "éneddel" a majdani komoly kiszemeltnek, nem fog túlságosan örülni és megbízni benned.)
2013. jan. 16. 12:50
3/11 A kérdező kommentje:
24 : ) és a probléma az hogy nemtudom mi számít "kiélésnek" vagy ez egyén függő e de messze túl vagyok azon amikor már rég megszoktak állni. Nem azon jár az eszem hogy milyen lehet ezzel meg azzal vagy megtetszik ez vagy az, hanem a probléma hogy a szabadságomat elveszítem. Vagy lehet hogy én is a szerencsétlen kisebbségbe tartozom akinek traumát okozott az előző kapcsolata mert pórázon tartották ...
2013. jan. 16. 12:55
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg ne foglalkozz vele,hogy hogy halsz meg, mert mindenki maga hal meg. Ha hosszútávra lekötelezed magad valakivel, akkor sem lesz hosszútávon egy álomi keleti kényelem az egész mint az elején. Kiunod, öreg lesz, ne mkívánod, feldobja a pacskert előbb, vagy te, mindegy, olyan nincs hogy életed legvégéig kihúzasd a párod mellett .Valamelyik fél úgyis egyedül pusztul. Totál felesleges azokra az időkre tartalékolnod magadat. Ez van. Jobb ha inkább kipörgeted az életed amíg lehet, útána már úgyis mindegy.
2013. jan. 16. 12:57
5/11 anonim válasza:
Nekem speciel 32 évesen 3 nővel volt szexuális kapcsolatom. A harmadikat el is vettem feleségül!
Egyáltalán nem érzem hiányát annak, hogy nem éltem ki magam!
2013. jan. 16. 12:58
6/11 A kérdező kommentje:
ma 12:57 Hát ez hatalmas :) elképesztő meglátás és igaz is csak így még srác szemmel is néha jó lenne egy stabil : )
ma 12:58 nem mondom hogy normális de azt sem hogy nem az az én szemszögemből, viszont az tény hogy sokkal jobb ember vagy mint én , mert én lehet hogy érezném a hiányát és "fájdalmat okozni" egy olyan nőnek aki mellettem van és nem ezt érdemli na ez még nekem is sok : ) Szóval én is erre az időszakra várok.
2013. jan. 16. 13:16
7/11 anonim válasza:
Ez egy nagy parasztvakítás,hogy együtt a koporsóig nagynagy szeretetben. EZ csak egy utópia hidd el. Meg leginkább a lélekben gyenge ,önállótlan emberkék akik annyira óde nagyon párkapcsolat függők hidd csak el nyugodtan. Alkalmi szex meg sokkal változatosabb, jobb több nővel ide oda szerte szét, mint eggyel temetésig kínlódni.
2013. jan. 16. 13:21
8/11 anonim válasza:
A szabadságomat én sem adnám fel senkiért semmiért.Egyszerüen a társas együttélés, családos élet csak kizárólag a gyerekimádó, önzetlen családcentrikus emberek dilije. Más normális ilyenre nem nagyon vágyik. Nekem nem kéne. Akkora nyűg,hogy borzasztó. Felemészti a fiatalságod, a pénzed mindened, aztán emg ráeszmélsz,hogy mennyi kalandról maradsz le, mennyivel változatosabb is lehetett volna az életed, mint a szaros pelenkát pakolgatni ,meg ha tetszik ha nem akkor is eltartani a családot, zabáltatni az éhes szájakat, ott téblábolni velük, mikor százszor jobb helyen is lehetnél. Aztán egy reggel arra ébredsz, hogy már nem vagy életerős, vén szar leszel, anyuka már erősen unódik, vizilónyi segge van meg dauerolt haja, és még éltél volna inkább ezerrel mint ez az élet. Én nem tudnám ezt elképzelni. Jobb 100khurvát tartani, meg mindig azt csinálni amit akarunk, ami az álmaink megvalósításának útja, mint otthon szenvedni egy átok családdal. Sosem értettem másoknak ez miért jó,de hát különbözőek vagyunk. Közöm nincs hozzájuk.
2013. jan. 16. 13:26
9/11 A kérdező kommentje:
Ez a baj vagy a jó hogy én is így látom , persze azért ez nagy előre ugrás volt és ebbe a történetbe azért tényleg sokminden kimaradt de van 1-2 barátom akinek 1-6 éve már családja van és néha néha igencsak irigykedek csak eljön az az idő amikor választani kell..
2013. jan. 16. 13:37
10/11 anonim válasza:
Irígykedsz mert az az élethelyzet még számodra egy szokatlan újszerű közeg, és igazán lehet hogy csak kipróbálni akarod, de nem biztos,hogy örök életedre azt a terehet viselnéd a hátadon. Persze néha én is eljátszadozom a gondolattal, hogy hmm. milyen volna mondjuk egy hétre ha lehetne, egy szexi feleséggel családapukaként elevickélni, de kb 5 perc után szertefoszlik, számomra életidegen. De persze majd tudod te,hogy mit arkarsz kihozni az életedből, mit nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!