Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már automatikusan k. va aki 21-22 évesen nem egy-két fiúval volt csak?
Ja, még egy rövid sztori:
Kb 21 éves volta, nekem akkor volt meg úgy a 6. pasi. Lánytársasággal beszélgettünk erről, és az egyik lány leoltott, hogy fú a 6 az sok és gáz és szégyelljem magam. Mit hallok pár év múlva? A csaj konkrétan luxusprosti lett és erre még büszke is. Itt tanultam meg, hogy szarni a véleményekbe, mert most már tudom, hogy láttam én már karón varjút:DDD
Ez a feltevés a részemről tisztán elméleti, mert az én Párom ezen nem problémázik. Talán mert tisztában van a valós értékeimmel és számára is egyértelmű, hogy ezen nem oszt nem szoroz, hogy Ő most nekem a 3. vagy akár az 50. És ami a lényeg, hogy szeret. Én is szégyelltem előtte azt a bizonyos számot, de aztán látta rajtam, mennyire bánt ez engem és még ő nyugtatgatott, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli, mert a KÖZÖS jelenünk számít. Ez márt egy magasabb szintű elfogadásról szól, amit fiatalabb korban talán nehezebb megérteni. A Vőlegényem 35 éves, ő már pontosan tudja, hogy az ember múlttal rendelkezik és mindenkiében akad olyan, amire nem büszke. Szóval csak azért szóltam bele ebbe a "vitába", hogy megvédjem az érintetteket az igazságtalan ribancozástól. A ribancság ott kezdődik, amikor valaki sportot űz abból, hogy hány faszi ágyában fordul meg, különösebb érzelmi töltet vagy kapcsolat reménye nélkül, vagy ami még rosszabb, az aktuális párja mellett kefél félre pofátlanul.
27 N
szerintem ezt fordítva van, az a k. aki 22 éves létére többel volt mint 2.
Akivel nem biztos azzal miért fekszik le??? (költői kérdés, mindenki válaszolja meg magának)
Szerintem meg egy erkölcstelen, lelkileg és érzelmileg sérült ember az aki nem ismeri ki a másikat azelőtt hogy ágyba bújna vele.
Persze utána sír, meg sajnáltatja magát hogy jaj milyen szemetek a pasik, meg hogy ő csak szexre volt jó.. Bal bla bla szöveg a négyzeten!
az ilyen embereket meg kell ismerni és el kell kerülni jó messzire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!