Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már automatikusan k. va aki 21-22 évesen nem egy-két fiúval volt csak?
Én lány vagyok és nem vallásos, nem prűd, nem régimódi, de úgy gondolom, hogy egy NŐ nem fekszik le bárkivel. Persze nem kell hozzámenni az első emberhez, de 20 éves korra 4 pasi már elég necces. Persze be lehet magyarázni, hogy nem r*banc csak ezért, azért, átcsesztek, lelki bajok. Szerintem a lényeg ugyanaz. :)
20/l
16 évesen jöttem össze exemmel. 2.5 éves kapcsolat volt.
Egy.
19 évesen fél évig jártam egy sráccal, de nem működött a dolog.
Kettő.
Ezután megismertem egy férfit, akivel azt hittem, komoly kapcsolat lesz. 2 hónap után lefeküdtem vele, de átvert és lelépett.
Három.
Ezután összejöttem exemmel, 2 éves kapcsolat volt.
Négy.
Most megismertem egy férfit, akivel szintén úgy jártam, hogy 1 hónap randizgatás után úgy gondoltam, most már tényleg komoly a dolog, szexelhetünk. Hát ő is átvert.
Öt.
K.urva vagyok?? Az b.zdmeg. Nem lényeg, hogy soha nem voltam hűtlen, soha nem kavartam egyszerre két sráccal, soha egy percig nem ámítottam senkit, de ku.rva vagyok, mert ránéznek egy 5-ös számra és akkor már BIIIZTOS, hogy eszetlenül végigment rajtam a fél város.
......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!