Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, baj hogy ilyen a felfogá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, baj hogy ilyen a felfogásom 25 évesen?

Figyelt kérdés
Az van, hogy idáig egyetlen pasival feküdtem le, vele több évig együtt voltam. Pár hónapja szingli vagyok, de azt veszem észre, a pasik a ribiket szeretik. Amióta egyedülálló vagyok ismerkedem, randizom, de nekem az nem megy, hogy pl. első randin lefeküdjek az illetővel, vagy hogy buliból hazavigyen valaki. Ha valakinek nemet mondtam ezekre a dolgokra, nem is keresett többet. Tényleg csak ennyit érnék, mint nő? Persze, annyiszor hallottam már olyanról, hogy a csaj egyből odaadta magát a pasinak, aztán még utána is bolondult érte a srác. Minden srác azt állítja, hogy neki nem kellenek a ribik, mégis velük foglalkoznak, a normálisakkal meg nem. Miért van ez így? Én nem akarok kifordulni magamból azért, hogy legyen valakim. Nő vagyok, tartással, ez olyan nagy baj? Miért állítják a pasik, hogy nekik igazi nők kellenek, akik tartják magukat, komolyak, közben meg a könnyűvérűek után futkosnak. Nem értem.
2013. jan. 13. 17:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Kicsit sem baj. És jól teszed, hogy nem adod magad könnyen. Ezzel lehet kiszűrni az aljanépet'. légy türelmes és jobban nyisd ki a szemed:)

26F

2013. jan. 13. 17:21
 2/21 anonim ***** válasza:
Általánosítás, tőlem messze áll a fent leírt... Ne általánosíts, járj nyitottabb szemmel, fejjel...
 3/21 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj.A normálisabb férfiaknál ez oké.akik meg ribikre hajtanak nos.Legalább hamar kiderül
 4/21 anonim ***** válasza:

Mindenki az élvezeteket hajszolja,s persze szeretné megtalálni közben az igazit!

Ellentmondás,de ez van.

5/21 anonim ***** válasza:
65%

Már megint a ribik...istenem de unalmas már...

Attól mert egy lány az első randin lefekszik a pasival attól még nem lesz ribanc, 25 felett már nem 16 éves gyerek az illető, nincsenek szabályok.

De ezek szerint annyira nem érdekelted egyik srácot sem h többet akarjanak.

Ha egyik sem hajlandó leülni veled beszélgetni, ismerkedni randizni aztán megint mondjuk 1 hétig csak ismerkedni és ha legelsőre elutasít akkor nem érdekled.

Ha te ilyen vagy akkor ilyen vagy nincs ezzel semmi baj! Csak akkor légy türelmes. Ismerkedj beszélgess, és ha elsőre elutasítod őket és elmennek akkor annyi elmennek.

2013. jan. 13. 17:23
 6/21 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezzel. Én pontosan az ilyen nőket keresem szinte minden falevél alatt, de nem találom őket. 25/F
2013. jan. 13. 17:23
 7/21 anonim ***** válasza:
39%

Mindenkinek van egy ideállja. Én pl szeretem az olyan nőket akik "huncutak" de egyben van erkölcsük is. Nem azzal van a baj, hogy elsö randin lefekszel-e vele, hanem azzal, hogy a srácot nem ismerted ki elötte. Én pl ugyanugy el tudom fogadni az elsö alkalom utáni szexet, mint ahogy azt is, hogy "csak X nap, hét" párkapcsoalt után. Mivel az én kapcsolataim nem 80% szexröl hanem fele-fele arányban szexröl és lelkizésről szól (a lelkizés itt nem gyónást takar hanem közös civilizált programokat, vagy egy laza vacsi utáni kis összebujás szex nélkül)

ezért én sem vagyok megfelelö sok nönek, viszont sok nö pont ilyet keresne mint én. Ezek az ideálok. :)

2013. jan. 13. 17:24
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából, nem érzem, hogy bajok lennének a felfogásommal, csak az alapján írok, amik történtek velem és amit látok. Kíváncsi voltam a férfiak, őszínte, névtelenül írt véleményére.
2013. jan. 13. 17:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Nincs baj veled, sőt nekem tetszik ez a felfogás. Te eddig sok szoknyapecérrel találkoztál, akik gyorsan fektetnének, és kész, de tényleg nem mindenki ilyen. Ez ugyanolyan, mint amikor itt a lúzerek azt írják, hogy a nőknek csak a jóképű, gazdag pasik kellenek, a "normálisakat" meg lekoptatják ami valamilyen szinten igaz, de nem mindenkire. Ne változz meg, csak türelmesnek kell lenned, és majd jön valaki, aki nem akar elsőre megfektetni.
2013. jan. 13. 17:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a férfiak egy része (akinek nem inge, ne vegye magára) úgy fogja fel ezt a dolgot, hogy "az a ribanc, aki mindenkivel dug, csak velem nem". Az a férfi, aki megkap egy lányt, aki előtte 3 hónapon belül 15 fiúval volt együtt, vérig sértődik, ha a lányt bárki is le meri ku_vázni. Ellenben, ha a nem lesz még egy egy éjszakás kaland sem, ő mondja a leghangosabban, h ez a lány mekkora szajha... ez ellen nem tudsz mit tenni. Igazad van, nehogy kifordulj magadból! Hidd el, vannak még olyan pasik, akiknél egyenesen elítélendő, ha a lányt már az első randin ágyba lehetne vinni. Csak meg kell őket találni, sok sikert ;)
2013. jan. 13. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!