Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, baj hogy ilyen a felfogá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, baj hogy ilyen a felfogásom 25 évesen?

Figyelt kérdés
Az van, hogy idáig egyetlen pasival feküdtem le, vele több évig együtt voltam. Pár hónapja szingli vagyok, de azt veszem észre, a pasik a ribiket szeretik. Amióta egyedülálló vagyok ismerkedem, randizom, de nekem az nem megy, hogy pl. első randin lefeküdjek az illetővel, vagy hogy buliból hazavigyen valaki. Ha valakinek nemet mondtam ezekre a dolgokra, nem is keresett többet. Tényleg csak ennyit érnék, mint nő? Persze, annyiszor hallottam már olyanról, hogy a csaj egyből odaadta magát a pasinak, aztán még utána is bolondult érte a srác. Minden srác azt állítja, hogy neki nem kellenek a ribik, mégis velük foglalkoznak, a normálisakkal meg nem. Miért van ez így? Én nem akarok kifordulni magamból azért, hogy legyen valakim. Nő vagyok, tartással, ez olyan nagy baj? Miért állítják a pasik, hogy nekik igazi nők kellenek, akik tartják magukat, komolyak, közben meg a könnyűvérűek után futkosnak. Nem értem.
2013. jan. 13. 17:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, értem én, hogy mit írtok, türelem, türelem... De ti is úgy írjátok, vannak MÉG olyan pasik... akik normálisak, és nem csak azt akarják. Csak meg kell találni. Akkor tehát, igazam van, nem? Általánosságban ez van. A normális nők vannak ,,lenézve" mert hogy ciki, ha valaki nem fekszik le össze-vissza.
2013. jan. 13. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egyéb okból nem kerestek többet.
2013. jan. 13. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen általánosságban igaz, meg ugyan ez igaz általánosságban a nőkről is
2013. jan. 13. 17:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Én pl legtöbbször nem ilyenekkel találkozok. Lehet én vagyok mázlista, hogy a komolyabb fajtát fogom ki, vagy te vagy szerencsétlen, hogy te meg igen.

Nem gondolom, hogy az a lány ribanc, aki az első randin lefekszik a pasival, ugyanakkor tök érthető, hogy nyilván nem mindenki ilyen. Valószínűleg, akikkel te kezdtél, nem akartak tőled semmi komolyat, vagy pedig más miatt nem kerestek többet.

2013. jan. 13. 17:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Részben igazad van. És az életfelfogásoddal nincs semmi baj. Sőt! Én sem szeretem azokat a lányokat, akiket egy éjszaka alatt ágyba lehet vinni. De ha valakinek ez kell... el kell dönteni, hogy tartós párkapcsolatot, vagy egy éjszakás kalandot szeretnél. Mert azok, akik hajnalig tartó bulizásokban vesznek részt, nem a tartós párkapcsolatok miatt megy oda. És ez részben igaz a lányokra is. Egyébként pedig próbálj meg egy hasonló szituációban lévő fiú fejével gondolkodni: egy este alatt úgyse tud kiismerni Téged, hogy kedves vagy, aranyos vagy, stb. Akkor mit néz? Dugni akar, a lehető legrövidebb időn belül, így nyilván nem ahhoz fog odamenni, aki nem hagyja magát. Emiatt ne érezd magad kevesebbnek, mert ez később csak a hasznodra fog válni! Egyébként meg... azokat a fiúkat, akik azért nem akarnak Veled később találkozni, mert nem feküdtél le velük azonnal... hidd el, jobb és boldogabb életed lesz nélkülük :)
2013. jan. 13. 17:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Jaaaj,ez a nő vagyok tartással ez olyan butaság, haggyuk már. Mi a franc bajod történhet, ha felmész a sráccal buli után?, semmi. Azért kéri, mert bír téged, még akármi lehet belőle. Ettől semmivel nem leszel több,hogy tartásoskodod magadat, látod,hogy le se szarnak pont ez miatt. Ez kb. egy mélyen koplexusos, zárkózott szűzsrác családapatipusnak megfelel, de a többieket taszít ami vagy. Lehetnél életrevalóbb, állj be szépen a sorba a többi kapós lány mellé, és élvezd az életed. A prűd nőket nem szeretjük! a mai világban. Élni kell, nem elzárkózni mindden jótól.
2013. jan. 13. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:
55%-os jól mondja.
2013. jan. 13. 18:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm az őszínteségedet! Végre valaki megírta kerek-perec, hogy mi a szitu. De azért ne érts félre. Nem azért van ,,tartásom" mert én ezt megjátszom, egyszerüen ilyen vagyok és kész.
2013. jan. 13. 18:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Azokat a srácok is azt mondták, hogy nekik nem kellenek a ribik, akik utána az első találkozónál meg akartak dönteni?

25 éves nőként kellene hogy legyen annyi emberismereted, hogy felismerj egy puncivadászt.

2013. jan. 13. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, tudnék értékelni egy ilyen lányt :)
2013. jan. 13. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!