Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Soknak számít 8 hónapnyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soknak számít 8 hónapnyi kapcsolat 14 évesen?

Figyelt kérdés

Speciel én nem az a fajta vagyok,aki azért jön össze egy lánnyal,hogy ettől "menőbb" legyen,soha nem is voltam,és nem is akarok az lenni.Mindig próbálok (mindenkivel) normális lenni.Talán ez a baj?Az iskolában mindenki kocka a fiúk közül,így "haverok" nagyon nekem nincsenek,nekem van életem a gépen kívül is,nem csak a Minecraft,meg miegyebek.

Volt barátnőm is,8 hónapig.Szerencsésen tönkretett teljesen.Eljátszotta,hogy mennyire szeret,stb.,közben volt pár "apró" húzása,emiatt veszekedések.Csak mindig én kértem bocsánatot,miközben egyáltalán nem kellett volna.

Ja,és a lehető legváratlanabbul szakított,mintha semmi nem lett volna köztünk.Ez már cirka 2 hónapja történt,és még mindig nem tettem magam túl rajta.(Igen,természetesen azon vagyok,hogy elfelejtsem valahogy...)

Merthát,8 hónap sok idő...szerintem.

Vélemények?

2013. jan. 10. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
ha szeretitek egymást nem az.
2013. jan. 10. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen jártam 9 hónapot egy osztálytársammal. 20 éves voltam mire túl tudtam tenni magam teljesen. Persze közben voltak mások, de mindig ő volt az igazi. Most már férjem és gyerekem van, de ha eszembe jut még mindig elszomorodok.
2013. jan. 10. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Viszonyítási alapnak tökéletes szerintem,hogy mások a suliban 2 hét után feladják. :DDDDDDDDD
2013. jan. 10. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval,nem lehet elfelejteni teljesen.. ? :/
2013. jan. 10. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
dee , idővel elfelejted, mert szerelmes leszel :) de személyfüggő, hogy ki mennyi idő alatt dolgozza fel a szakítást, meg sok mindentől függ, pl. mennyire szereted/szeretted, képes vagy olyan butus lenni, hogy ezeket megbocsájtsd.. de ha tényleg olyan voltál, amit leírtál, az a lány nem érdemel meg se téged, se azt, hogy 1 percig is szomorkodj miatta :))
2013. jan. 10. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem 12-13 évesen volt másfél éves kapcsolatom egy akkori osztálytársammal. (vagyis nem kapcsolat, inkább járás mert ölelés volt a max az is sok idő után)

én érzelmileg túl tudtam tenni magam, mert egyrészt nagyon csúnyán szakított és bánt velem néha (csak elvakult voltam és nem akartam egyedül leni közben ez visszagondolva baj volt), másrészt igaz a mondás h a régi szerelmet csak egy új tudja teljesen elfeledtetni.

most 15 vagyok, és boldog a mostani, már igazinak nevezett párommal. :) érzem h szeret, így össze tudtam hasonlítani a dolgokat.

és ittvan ez az idézet, ami szerint nagyon igaz és hátha neked is segít:

,,Ahhoz hogy eltudsz engedni dolgokat, meg kell értened mit miért éreztél é miért nincs szükséged többé azokra az érzésekre" - Mitch Albom

szóval fel a fejjel, elmúlik, főleg ahogy mondod mi mindent csinált.. hát nem szép dolgok...

2013. jan. 10. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
És akkor ez még semmi,amit itt leírtam..Nemtudom,mikorra tudom elfelejteni...
2013. jan. 10. 17:01
 8/8 ivilicious ***** válasza:
nekem 14 évesen 2 éves kapcsolatom volt már :D
2013. jan. 31. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!