Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy olyan kapcsolatból, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan kapcsolatból, ami szexel kezdődik lehet még valami hosszabban tartó dolog is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy lehet ebből még egy normális kapcsolat is vagy nagyobb a valószínűsége annak, hogy csak egy egyéjszakás kaland marad?

2013. jan. 10. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyobb a valószínűsége, hogy ennyi marad, de nem kizárt az ellenkezője sem. Nekem 3,5 éves kapcsolatom lett egyéjszakásból.

24/N

2013. jan. 10. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, miért ne lehetne? Egy bizonyos kor után ez már nem szabály hogy akkor csak szex.

Van akinek fontos , hogy mire számíthat partnerétől a jövőben.

2013. jan. 10. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem...köszi a válaszokat :)
2013. jan. 10. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is a szex volt szinte az első,gólyatáborban ismerkedtünk meg volt petting,csók,rá 1 hétre le is feküdtünk,lassan 3,5 éves vagyunk együtt,2,5 éve együtt is élünk,és szerelmesek vagyunk egymásba.23L
2013. jan. 10. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 2 éves kapcsolat lett belőle :)

Nem egyéjszakással kezdődött ugyan, mert előtte barátok voltunk, vagyis inkább ismerősök. Aztán egyszer szexeltünk, utána összejöttünk :)

2013. jan. 10. 13:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy mi is barátok voltunk/(vagyunk).
2013. jan. 10. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez rajtad és rajta múlik hogy milesz ebből amúgyis a legtöbb kapcsolat a szexel kezdődik :P
2013. jan. 10. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!