Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai, hogy 15 évesen van barátom? Mit tegyek? (lent)
Kb 2 hónapja vagyunk együtt, ő egy évvel nagyobb.
Eleinte nem volt semmi baja anyumnak, de mostanában mind azt mondja, hogy korai nekem még. És hogy ne fogjuk egymás kezét sem, miért nem elég ha egymás mellett menni -.-
Folyamatosan azt mondja, hogy a képeimet Vele töröljem le netről. Mindig azzal jön, hogy a rokonok vajon mit fognak mondani,hogy nekem van már barátom, és már páran kérdezték is tőle...Annyira tud idegesíteni ez az egész, folyamatosan ezeket mondja nap mint nap. Félek, hogy még rosszabb lesz, és megtiltja majd hogy találkozzunk, és kitudja mit tesz majd.
Pedig igazán nem csinálunk többet, mint együtt sétálunk, néha kajálni, és üdítőzni,és csók. Anya annyira felfújja, és a rokonok is mint valami 'vénasszonyok'.
Mit tudnék tenni? Tényleg olyan korai lenne? o.O
Nem szeretném elveszíteni, nagyon megszerettem, és nagyon különleges, rendes fiú. Nem értem mi bajuk van.
Adnátok tanácsokat? :(
Nyáron leszek 16.
Én megértem, hogy aggódik, hiszen ha van fiúd, akkor hamar jön majd a szex is. És az 15 évesen még valóban korai.
Mást nem tudsz tenni, mint hogy nyugtasd meg, hogy nem fogsz vele lefeküdni. (Ha mégis, mindenképpen védekezzetek.)
Mondd el, hogy nem érdekel más véleménye, de ha ez őt annyira zavarja, akkor ne rakj fel közös képeket a Facebookra. Anélkül is lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!