Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kulcsot kaptam, örülhetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kulcsot kaptam, örülhetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, a párom költözésben van a szüleitől. Nemrég megkapta a kulcsokat is a lakáshoz, amit bérelni fog. Két kulcsot kapott, így egyből ideadta nekem:) Később beszéltünk róla, mondtam, hogy meglepett, mire azt mondta, hogy velem tervezi a jövőt, így még szép, hogy ideadta:) Tegnap szintén szóba jött a téma, mire mondta, hogy úgy volt vele, hogy 20%-ban miért adná ide, de 80%-ban meg miért ne adná ide, szóval sokkal biztosabb volt benne, hogy ideadja. Félre ne értsetek, nem azért kérdezem, mintha semmi nem lenne elég, sőt, nagyon örülök a kulcsnak, de érdekelne a véleményetek. Szerintetek lehet belőle később probléma, hogy nem volt teljesen biztos benne, hogy ideadja?

(három éve vagyunk lassan együtt, én azért nem költöztem, mert még tanulok, és nem várnám el, hogy eltartson engem is) Köszi a válaszokat! 20L

2013. jan. 13. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért volt a 20% mert pasi. Kicsit tart az elköteleződés ilyen formájától. Ez egészséges. No para...
2013. jan. 13. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az a véleményem, hogy te egy 20 évvel ezelőtti storyt másolsz, de a másolásod oly rosszra sikeredett hogy csak hüledezek...hogy ennyire egy nő hogy lehet ostoba.

Hát hiába mindig az eredeti az igazi:DD

2013. jan. 13. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
3 ével ezelöt szakitottam barátnömmel vele votl eddig a leghosszab párkapcsoaltom. Nála még most is ott van a lakásom kulcsai. Ez van minden pasi ilyen a 20% tényleg csak abból adódik, hogy "pasi"
2013. jan. 13. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :) mondjuk én is tartok mindig mindentől nőként, de én olyan részről, hogy milyen hatással lenne a kapcsolatunkra, talán túl sokat is gondolkodom néha dolgokon:)

Kedves második, nem tudom mi a fenéről beszélsz...

2013. jan. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!