Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én is adjak neki kulcsot? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is adjak neki kulcsot? A barátom adott a házukhoz.

Figyelt kérdés

Délután ott voltam náluk(ahogy általában minden délután és hétvégente) és mondta,hogy adni akar valamit.

Először azt hittem,hogy megint valami ajándékot ad,de helyette kulcsot adott a házukhoz és egy kaputávirányítót.

Nem tudom,hogy most én is adjak-e neki kulcsot a lakásunkhoz,mert nálunk nem szoktunk annyira lenni,inkább náluk vagyunk.

Kérdeztem,hogy miért kapom,azt mondta,hogy azért,mert így bármikor ott lehetek náluk,amikor csak kedvem van és így legalább nem kell lejönnie folyton a szobájából,ha megyek hozzájuk,mert be tudok menni egyedül is.

2012. ápr. 20. 19:24
 1/6 A kérdező kommentje:
De viszont anyáék nem nagyon szeretik a barátomat,ezért nem tudom,hogy mit szólnának hozzá...:S
2012. ápr. 20. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Eszedbe se jusson ilyen esetben kulcsot adni neki. Köszönd meg szépen, és ne próbáld viszonozni.
2012. ápr. 20. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
először is anyudékkal kéne ezt megbeszélni, ha ők azt mondják, hogy nyugodtan adj akkor adj, de ha nem engedik akkor titokban meg ne merj adni, mert nagy bajod lesz belőle.
2012. ápr. 20. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a te esetedet nézve nem kell viszonozni. Mivel hogy írod, hogy a szüleid nem kedvelik. Ha mindenképp viszonozni akarod, tedd másként.
2012. ápr. 20. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem az a fajta gesztus kéne, amit szó szerint véve kellene viszonozni. :D Tehát ne adj!

Érett emberek amúgy a saját házukhoz adnak kulcsot a társuknak, ha már olyan szintű a kapcsolat. Olyat még nem hallottam, h valaki ad kulcsot a pasijának/csajának az anyjáék házához. :D

2012. ápr. 20. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem,neked nem kell.

Páromnak én is adtam kulcsot a lakáshoz,mert 90%-ban itt vagyunk,had ne csengessen mindig.

De ő nem adott,nem is fog,mert egyrészt ritkán vagyunk ott,másrészt szülei kiakadnának.Majd a közös lakásunkhoz lesz minketőnknek kulcs.

Nekem "cserébe" elég volt egy köszönöm és egy hatalmas csók :)

2012. ápr. 20. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!