Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is adjak neki kulcsot? A barátom adott a házukhoz.
Délután ott voltam náluk(ahogy általában minden délután és hétvégente) és mondta,hogy adni akar valamit.
Először azt hittem,hogy megint valami ajándékot ad,de helyette kulcsot adott a házukhoz és egy kaputávirányítót.
Nem tudom,hogy most én is adjak-e neki kulcsot a lakásunkhoz,mert nálunk nem szoktunk annyira lenni,inkább náluk vagyunk.
Kérdeztem,hogy miért kapom,azt mondta,hogy azért,mert így bármikor ott lehetek náluk,amikor csak kedvem van és így legalább nem kell lejönnie folyton a szobájából,ha megyek hozzájuk,mert be tudok menni egyedül is.
Szerintem ez nem az a fajta gesztus kéne, amit szó szerint véve kellene viszonozni. :D Tehát ne adj!
Érett emberek amúgy a saját házukhoz adnak kulcsot a társuknak, ha már olyan szintű a kapcsolat. Olyat még nem hallottam, h valaki ad kulcsot a pasijának/csajának az anyjáék házához. :D
Nem,neked nem kell.
Páromnak én is adtam kulcsot a lakáshoz,mert 90%-ban itt vagyunk,had ne csengessen mindig.
De ő nem adott,nem is fog,mert egyrészt ritkán vagyunk ott,másrészt szülei kiakadnának.Majd a közös lakásunkhoz lesz minketőnknek kulcs.
Nekem "cserébe" elég volt egy köszönöm és egy hatalmas csók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!