Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki kulcsot a lakásomhoz?
Párommal fél éve vagyunk együtt,vagy reggeltől késő estig vagy állandóan együtt vagyunk,egy helyen dolgozunk,együtt járunk mindenhova.
10-ből 9x nálam alszunk (ő szülőkkel él),ha minden jól megy nyáron összeköltözünk.
Nincs kulcsa a lakásomhoz,hisz mindig együtt jövünk-megyünk,eszembe se jutott eddig,csak az egyik itt olvasott kérdésről,hogy a lány panaszkodik hogy ezt bizalmatlanságnak veszi.
Egy kulcsom van minden zárhoz.
Ha együtt jövünk mindig,akkor van értelme halom pénzért másoltatnom neki? (azt hogy akkor jön-megy amikor kedve van,már elmondtam rengetegszer)
Nem itt fogunk összeköltözni,keresünk közösen újat
Közös lakás evidens hogy 2 kulcs
csak most nemtudom h van-e értelme
mert ha lenne,odaadnám,de igy nem tudom nem-e kidobott pénz a a ulajnak csinálni pótkulcsot mikor ugysem használnánk
Miért nem beszéled meg a pároddal? Őt zavarja-e a dolog?
Őszintén engem is zavarna.
Nekem van kulcsom a párom lakásához, pedig csak 2,3 hetente megyek oda, s csak ha otthon van. Igaz mi 4,5 éve vagyunk együtt...
Volt már hogy egyedül jött fel,de akkor is csak mert én később végeztem.Elvitte az én kulcsom,és én jöttem és beengedett.
Hülye drága kulcsok,1500 darabja,és van 5 belőlük
ezeket a speckó elvileg másolhatatlanokat ennyiért másolják
a gagyit 400ért itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!