Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek mennyi idő után illik kulcsot adni a lakásomhoz?
Ez nem az időtőől függ.
Amikor már full megbízol benne:)
erre nincs szabály...ez a te döntésed...ha úgy érzed...
legyen meg a bizalom, a szeretet...tedd fel a kérdést hogy hogyan éreznél ha bármikor feljöhetne...ha már ott várna téged...ilyesmi...
Vedd sorra miért lenne jó neked és miért lenne rossz...
Ne vedd félvállról vagy mert a barátnőd...
Ez a te személyes szférád...te a birodalmad...gondolkodj a fejeddel és érezz a sziveddel miközben döntesz..és ne hagyd ki egyiket se a döntésből...:D
egy 15 évesenk énsem adnék kulcsot.
ja és csak a saját lakásom kulcsát adnám oda, ami 100%-iG AZ ENYÉM, és nem szülőkkel együtt DE AZTSEM EGY 15 ÉVESNEK.
Én a legelső vagyok. Azt hittem már mindketten 20 felett vagytok.
te viccelsz? 15 éves lánynak lakáskulcs? Te, a lányok olyan kíváncsiak, hogy abba pasi bele se tud sokszor gondolni:) Főleg a barátnőd korában. Én 18/L vagyok, még most is totál kíváncsi, de ha 15 évesen kulcsot kaptam volna, úgy turkáltam volna a holmijaid közt, hogy még:P
NE ADJ NEKI kulcsot, ha jót akarsz:PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!