Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PES és focifüggő a barátom! Mit tegyek? Pasik, ha magatokra ismertek, áruljátok el a "KULCSOT"!
Szerintem ez valamifele potcselekves nala,menekules a hetkoznapok elol,figyelemeltereles.Sokan a filmek,ill. ma mar a szamitogepes jatekok vilagaba menekulnek a valo elet elol,mert ott konnyebb,kielhetik a kreativitasukat,az o kezukben van az iranyitas,nem kell kockaztatni,lekoti a figyelmuket,stb.
Ha ennyire nem szereted mar,akkor hagyd ott.
Ha viszont segiteni akarsz rajta,akkor probalj meg elbeszelgetni vele.Az nem baj,ha egy ferfi szereti a sportot,de ha ennyire manias, az valamit jelez a hatterben.Velem is elofordul,hogy belefeledkezem a jatekba,de par ora utan rajovok,hogy basszus,ez csak szorakozas es nem lehet eletcel!Ha ma meghalnek es visszaneznek,mit csinaltam,buszke lennek erre a napra?Get a life...
Arra is kivancsi lennek,miert hagyta abba a focit jatszani.Eloben jatszani ugyanis mindig jobb,mint nezni.Ha ra tudnad vezetni,hogy a tespedes helyett ujra mozogjon,az talan elomozdithatna az onbecsuleset,es rajonne,hogy tok folosleges dologra pazarolja az idejet.
Elozo vagyok megint.Probalom tovabbgondolni a dolgot.
Jo esely van ra,hogy fel a kudarcoktol,amik a valo eletben erhetik.Amikor valaki felnottkent valik ennyire jatekfuggove,amogott siman meghuzodhat ilyesmi.29 evesen sok kihivas all az ember elott mind a maganelet,mind a karrier teren,es lehet,hogy neki a sok jatek egyszeruen menekules a kihivasokkal valo szembenezes elol.
Kivancsi vagyok,hogy a haverok,akikkel hetvegenkent osszejar,ugyanebben a cipoben jarnak-e,vagy nekik van eletuk.
Nezd,nem vagyok pszichologus (hal' Istennek),tehat igy latatlanban nem tudok mit mondani.Akkor lehet,hogy az a baja,hogy elfogytak a celok,megvalosult minden alom (talan tul hamar is),es nincs mit csinalni,nincs hova elorelepni.
Mondanam,hogy kerj segitseget a szuleitol,beszelj a haverjaival meg azoknak a baratnoivek,hogy ok hogy kezelik,ill. kerd ki egy hivatasos szakember segitseget,de addig nem tudsz mit csinalni,amig o be nem ismeri,hogy baj van.
hát ha nem tudod megváltoztatni,és nem tudja megérteni a problémádat,akkor ott gondok vannak az emeleten.vagy annyira nem érdekled már mint kancát a felborult szekér.
24/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!