Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülhetek vagy ez lehetetlen?
Figyelt kérdés
Volt pasimmal naon csúnyán lett vége a kapcsoltunknak...De sikerült túlkerülni a viszájokon...és az utobbi hetekben úgy tünik elkezdett hiányolni mert kapccolataim nyomán megtudtam hogy miket írkál és ma rám mosolygott és integetett...ez nagy szómivel eddig nem igazán voltunkjoba csak káronkodni tudott meg lebaszni tehát...-.-És igen ő szakíott és szerintün(barátnőim)befojásolja azanyukája mert nekünk több pénzünk van és édesanyámnak még ügyfele is az anyukája tehát lehet ezértis szakítás...-.-Lehetséges hogy újra össze akkarna velem jönni? és jelzem fiatal vagyok és ő is 14 éves és 12 éves gyerekekkel áltok szemben!Lécci ne káronkodást vagy 'WTF?' vagy eltérőtémában válaszoljatok!Előre Kössssz...Én!2010. szept. 22. 14:50
1/7 anonim válasza:
ha nem enigma kóddal írnál még meg is értenénk mit gagyogsz
2/7 anonim válasza:
lehet... de legegyszerűbb, hogy megtudd az ha megkérdezed..
3/7 anonim válasza:
azta! Te magyar vagy? Hol tanultál eddig? Kisegítő iskolában???
4/7 anonim válasza:
Lehetséges, de az is hogy csak jóban akar lenni veled.
5/7 anonim válasza:
"és jelzem fiatal vagyok és ő is 14 éves és 12 éves gyerekekkel áltok szemben!"
ezt nem értem.. na mindegy
sztem ha akar valamit majd kezdeményez...
Te mit szeretnél??? :O
6/7 anonim válasza:
Szerintem éppen azt jelenti, hogy begyógyultak a sebei, és már csak ismerős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!