Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetetlen az az elképzelés, hogy valaki egyszer 20+ (vagy akár fiatalabb) korában összejön valakivel és együtt maradnak?
Én is így gondolom, mint ahogy Te. Lány vagy vagy fiú?
20/l
Radnóti Miklós 17 éves korában ismerkedett meg Fannival, ergo nem lehetetlen.
"már végkép elveszett az, hogy valaki meg tud állapodni első vagy második lánynál/fiúnál és nem próbál ki 30lehetőséget előtte?"
30 lehetőség? Viccelsz? Az emberek átlagosan a 3.-4. szexuális partnerük mellett élik le az életüket. Lehet, hogy szívesen kipróbálnának 30-at, de döntő többségük vagy félénk, vagy ügyetlen, vagy lusta, vagy csúnya ehhez.
Persze az alapján, ahogy BESZÉLNEK a szexről, képzelheted azt, hogy mindenki mindenkivel lefekszik és mindenki havonta másvalakivel kefél, de ez csak a duma. A valóság az, hogy az átlag 3-4 partner egy élet alatt. Az emberek néhány %-ának viszont nagyon sok, akár több száz szexuális partnere is lehet élete során.
Én úgy érzem hogy megtaláltam azt aki kitölti bennem azt az ürességet ami volt, akivel mindenben egymáshoz passzolunk..:D
15/L
én 16 éves voltam mikor összejöttem batátommal, ő akkor volt 18.. azóta is együtt vagyunk..együtt élünk és még mindig szerelmesek vagyunk..mind2en úgy érezzük, h egymás nélkül nem menne... egyszerűen ő az igazi :D
19/L
Persze az a 30 valószínű kicsit több mint az átlag és inkább szélsőséges érték legalábbis szexuálisan. Arra talán jobb szám, hogy hány emberrel próbálkozik az adott egyén (szóval így van akivel randizott párszor de nem volt szex). Ettől függetlenül számomra ez zavaró :/
19/F
"Radnóti megismerkedett Fannival, aztán meg is csalta. Szóval ez nem jó példa."
Nem rossz példa, hiszen a legtöbb házasságban előfordul 1-2 félrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!