Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehetetlen az az elképzelés, hogy valaki egyszer 20+ (vagy akár fiatalabb) korában összejön valakivel és együtt maradnak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok én itt ezzel, hogy én gyűlölöm a mai világ szerelemről való látásmódját. Manapság bevett szokás, hogy ha valaki egy picit tetszik a másiknak akkor összejönnek szex-randizás x ideig jaj de szeretik egymást majd vége és jön a következő. Persze voltak régen is ilyenek meg el tud múlni, el is múlik a lángolás része legalábbis a szerelemnek de már végkép elveszett az, hogy valaki meg tud állapodni első vagy második lánynál/fiúnál és nem próbál ki 30lehetőséget előtte? Tudom én, hogy keresni kell a nagy őt meg minden de valahol ez engem zavar.
2011. jún. 13. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom, mint ahogy Te. Lány vagy vagy fiú?

20/l

2011. jún. 13. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Radnóti Miklós 17 éves korában ismerkedett meg Fannival, ergo nem lehetetlen.

"már végkép elveszett az, hogy valaki meg tud állapodni első vagy második lánynál/fiúnál és nem próbál ki 30lehetőséget előtte?"

30 lehetőség? Viccelsz? Az emberek átlagosan a 3.-4. szexuális partnerük mellett élik le az életüket. Lehet, hogy szívesen kipróbálnának 30-at, de döntő többségük vagy félénk, vagy ügyetlen, vagy lusta, vagy csúnya ehhez.

Persze az alapján, ahogy BESZÉLNEK a szexről, képzelheted azt, hogy mindenki mindenkivel lefekszik és mindenki havonta másvalakivel kefél, de ez csak a duma. A valóság az, hogy az átlag 3-4 partner egy élet alatt. Az emberek néhány %-ának viszont nagyon sok, akár több száz szexuális partnere is lehet élete során.

2011. jún. 13. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem hogy megtaláltam azt aki kitölti bennem azt az ürességet ami volt, akivel mindenben egymáshoz passzolunk..:D

15/L

2011. jún. 13. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

én 16 éves voltam mikor összejöttem batátommal, ő akkor volt 18.. azóta is együtt vagyunk..együtt élünk és még mindig szerelmesek vagyunk..mind2en úgy érezzük, h egymás nélkül nem menne... egyszerűen ő az igazi :D

19/L

2011. jún. 13. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Radnóti megismerkedett Fannival, aztán meg is csalta. Szóval ez nem jó példa. (ld. Ferencz Győző: Radnóti Miklós élete és költészete)
2011. jún. 13. 21:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Persze az a 30 valószínű kicsit több mint az átlag és inkább szélsőséges érték legalábbis szexuálisan. Arra talán jobb szám, hogy hány emberrel próbálkozik az adott egyén (szóval így van akivel randizott párszor de nem volt szex). Ettől függetlenül számomra ez zavaró :/

19/F

2011. jún. 13. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:

"Radnóti megismerkedett Fannival, aztán meg is csalta. Szóval ez nem jó példa."

Nem rossz példa, hiszen a legtöbb házasságban előfordul 1-2 félrelépés.

2011. jún. 14. 11:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Na ez a másik amit utálok, a megcsalás. Mi értelme van? Van eset amikor még én is azt mondom, hogy pl. a férj konkrétan leszarja a feleségét hónapokon át erre az megcsalja de valahol itt is zavar, hogy akkor már miért nem zárta előbb azt le miért kell mellékúrni...Ez az egyik dolog ami még engem eltántorít a párkereséstől. Lehet azért mert még sosem volt de nem is igazán érzem szükségét ha ennyi gond merülhet fel...
2011. jún. 14. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem törvényszerű:) Én hiszek benne, hogy lehetséges, csak megfelelő ember kell hozzá. És megcsalni se kötelező.
2013. okt. 22. 14:11
 10/10 Malacka1212 válasza:
Igaz régi kérdés de válaszolok. 16 évesen összejöttünk a férjemmel. Már 12 éve vagyunk együtt, 3 éve volt a lagzink, van egy majdnem 2 éves kislányunk és 15 hetes kismama vagyok a kisfiúnkal 😊 mi még mindig nagyon szeretjük egymást, sosem volt megcsalás egyik részről sem és nem vagyunk csúnyák sem 😂🙈
2022. jún. 25. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!