Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Az a helyzet,hogy van egy 24 éves barátom,ilyen ha nagyobb leszek akkor járunk. Eleinte én kezdeményeztem,hogy járjunk mert apakomplexusom van és szerelmes lettem belé.
De elmúlt az apakomplexusom és találtam egy szép srácot.
Én a rocker srácokat szeretem és az a éves pali se rocker se hosszú hajú és még ronda kövér is.
Hogyan kellene szakítani vele,ha az a hosszú hajú fiú járni szeretne velem?
13 éves vagyok,de már benne vagyok abba a korba,hogy szerelmes legyek és járjak fiúval. Ja és a másik,a 24 éves nagyon féltékeny gondolom félt engem,hogy elmegy a "friss pipihusi" :D Ezért nem mernék vele szakítani,ha összejönnénk.. Negatív kommentek,kíméljetek.
Ez csak kamu kérdés..
Ha apakomplexusod lenne, akkor 3-4x időssebb pasik jönnének be..
Nem is lehetne a srác az apád.. 11 évesen csinált volna gyereket??
Mert ha még azt írod hogy 35 éves ember jön be az már hihetőbb, de akkor is gondold át..
Mégis mit kezdenél egy 24 évessel??
Szakítsd meg vele a kapcsolatot simán..
Én nem azt akartam,hogy válaszoljanak hogy én milyen liba vagyok meg ez egy kamu kérdés.
Én azt akartam,hogy adjatok tippet,hogy hogyan dobhatnám a palit mert már NINCS apakomplexusom..
Utolsó,te olyan hülye vagy,mint a seggem luka!
Nem akarok 60 éveshez hozzá menni. Hány éves vagy te? Biztos nem nőttél még fel. Te 13 éven aluli vagy,legalább is az agyiszinted..
Nos "kedves" Kérdező! Én is kb. annyi idős vagyok mint Te (14 éves). Viszonylag érett gondolkodásúnak tartom magam (persze ez nem azt jelenti, hogy az is vagyok) de életemben nem voltam még szerelmes (persze, mondtam már, hogy szerelmes vagyok de így utólag biztos vagyok benne, hogy nem az volt).
Szerintem Te sem vagy szerelmes. Ezt nem azért mondtam mert én még nem voltam, hanem azért mert nem úgy írsz egyik srácról sem. Mármint, hogy lehettél abba szerelmes akiről így tudsz beszélni, hogy "ronda kövér". Én is az idősebb srácokat nézem meg az utcán, meg a filmekbe de nem jönnék össze egy olyannal akit ronda kövérnek tartok. Még akkor sem ha idősebb nálam (na jó- alap, hogy nem jövök össze egy dupla annyi idős sráccal mint amennyi én vagyok de ez most lényegtelen).
A 14 éves srác: nagy szerelem lehet, ha annyit tudsz róla mondani, hogy rocker, hosszú a haja és egy suliba jártok...
Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak: Miért nem mersz szakítani? Megmondod, hogy hülye voltál és nem tudtad, hogy mit is akarsz valójában mert csak egy 13 éves kislány vagy (meg amúgy is...elég 0 élete lehet annak a 24 évesnek aki összejön egy 13 évessel...). Bocsi, sajnálod de vége és kész. Aztán pedig gondolkodj, hogy Te mégis ki vagy és ki akarsz lenni. Csak azért mert az osztályodban a lányok már smárolnak és pasiznak attól még Neked nem kell ;) Szóval szerintem pár évig még hanyagold ezt a pasitémát (velem együtt :P). Nem az életkorod, hanem a gondolkodás módod miatt. Szóval inkább lógj a barátaiddal, szórakozz (ésszel :D)...
Bocs a kisregényért de próbáltam körülményesen fogalmazni, hogy véletlenül se gondold azt, hogy lenézlek vagy hülyének tartalak hiszen sacperkábé 1 év van közöttünk.
(Amúgy az apakomplexus elmúlik?? nálam is múljon már el mert elegem van amiatt, hogy egy 14-15 srác abszolút nem tud érdekelni...:( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!