Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha belekötne valaki a csajotokba?
az én csajomat egyszer betámadta egy másik, merthogy "mit nézi"
hát elkaptam hátulról a haját, azon fogva ráncigáltam el jópár méteren. kívűlről vicc lehetett látni ahogy vonszolódik a magassarkújával :D
L
3
ezt nem igazán értem?? itt mindenki csaj volt??
és mégis ki nézne le? sok csíra gyerek, akik nem érdekelnek? marhára érdekelne...
azért meg biztos nem megyek neki valakinek hogy rendőrségre kerüljek
Egyszer egy buliban nyomultak a barátnőmre, majd odáig fajult a dolog hogy szó szerint rángatta hogy táncoljon vele... Először hagytam, mert ismertem a gyereket aztán miután rángatni kezdte odamentem hozzá hogy megbeszéljem vele a dolgokat, de mielőtt belekezdtem volna a mondanivalómba behúzott egyet. Felkeltem és olyat rábasztam (már bocs) az arcára hogy csak úgy elterült.
két évvel volt nálam idősebb, de részeg volt...
Ja és kézilabdázok, 75kg és 185cm. Nem azért mondom, hogy hú de kivagyok baszva (még így is soványabb vagyok a kelleténél)...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!