Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha a barátnőtök stílust váltana, és nektek nagyon nem tetszene?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez ami leginkább számít, de azért mégiscsak zavaró, ha úgy öltözködik, hogy kicsit se tetszik.
2013. jan. 12. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
nem a tulajdonod őnálló egyén azt csinál amit akar az hogy most veled van nem jelent semmi,csak ideiglenes állapot,
2013. jan. 12. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elkezded irányítani és megmondani hogy mit vegyen fel, akkor nem számíthatsz hosszú kapcsolatra.
2013. jan. 12. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha neked úgy tetszett meg, hogy volt egy stílusa és most egy olyan stílusra váltott át, ami neked egyáltalán nem tetszik, nyugodtan megmondhatod neki, de azt nem kérheted, hogy csak azért ne változtasson, mert neked nem tetszik. Én ebbe nem szólnék bele, ha ő magának úgy tetszik, akkor nézzen ki úgy.

Viszont, ha neked úgy már nem jön be a dolog, neked már úgy nem tetszik, akkor nyugodtan kiléphetsz a kapcsolatból és kereshetsz egy olyan párt, akinek tetszik a stílusa.

Nekem annak idején volt egy ilyen barátom, aki egyszer csak elkezdet rocker stílusra átváltani. Addig is hallgatott rock zenét, nem zavart, én is szerettem, viszont elkezdte növeszteni a haját, elkezdett igénytelenül öltözködni és viselkedni. Elmondtam, hogy ez nekem nem jön be, de ő neki így tetszett, elfogadtam, de vége lett a kapcsolatnak (nem pont ezért, sok más ok volt még) és választottam magamnak olyan párt, akinek tetszett a kinézete.

2013. jan. 12. 10:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Szó nincs arról, hogy a kapcsolatot veszélyeztetné, mert tényleg nagyon szeretem. De zavaró, hogy már túl egyedi akar lenni öltözködésileg. Annyira, hogy még nem is láttam ilyet utcán.
2013. jan. 12. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen ruhákat hord?
2013. jan. 12. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
én megmondanám neki hogy nem tetszik úgy. Az a legtisztább ha őszintén elmondod.
2013. jan. 12. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!