Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátnőtök stílust váltana, és nektek nagyon nem tetszene?
Ha neked úgy tetszett meg, hogy volt egy stílusa és most egy olyan stílusra váltott át, ami neked egyáltalán nem tetszik, nyugodtan megmondhatod neki, de azt nem kérheted, hogy csak azért ne változtasson, mert neked nem tetszik. Én ebbe nem szólnék bele, ha ő magának úgy tetszik, akkor nézzen ki úgy.
Viszont, ha neked úgy már nem jön be a dolog, neked már úgy nem tetszik, akkor nyugodtan kiléphetsz a kapcsolatból és kereshetsz egy olyan párt, akinek tetszik a stílusa.
Nekem annak idején volt egy ilyen barátom, aki egyszer csak elkezdet rocker stílusra átváltani. Addig is hallgatott rock zenét, nem zavart, én is szerettem, viszont elkezdte növeszteni a haját, elkezdett igénytelenül öltözködni és viselkedni. Elmondtam, hogy ez nekem nem jön be, de ő neki így tetszett, elfogadtam, de vége lett a kapcsolatnak (nem pont ezért, sok más ok volt még) és választottam magamnak olyan párt, akinek tetszett a kinézete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!