Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magányos, Forever Alone-féle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos, Forever Alone-féle fiúk, ti ilyenkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Adott szemetekben egy nagyon jó nő, aki minden hibátokkal együtt halálosan belétek szeret, de ti valahogy mégsem tudjátok viszonozni. Beszélgetni, csókolózni, ölelkezni, összebújni nagyon szerettek vele, de semmi több. Mit tennétek?
2013. jan. 5. 16:47
 1/10 ASOT ***** válasza:
83%

Ez már annyira vicces és dedós :) "Forever Alone"

Vissza a dedóba...

2013. jan. 5. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg mutatnám hogy tudna tőbet teni lehet nem tudja pontosan mitkell csinálnia és ezt érzed nem tudja kimutatni az érzelmeit mert nincs eben tapasztalata valaktől ezt is meg kel tanulnia. mir gondolsz hogy tőbb?
2013. jan. 5. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Ilyen,amit felsoroltál,nálam még soha nem volt,de szerintem nem is lesz.

Hát nem biztos hogy az vagyok,de most talán oda tartozom közéjük.Most már napok óta nézem a Hősök nevű sorozatot.Az első résszel kezdtem,és már a 2/3ánál tartok.

2013. jan. 5. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
akkor már nem csak forever alone vagy hanem looser is
2013. jan. 5. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Én azt csinálnám a helyedben, hogy jelöltetném magam egy világhírű díjra... a Darwin díjra. Semmit olyat nem kell csinálnod amihez nem értesz, csak h.lyének kell lenni, ami nálad már alap. Szóval abszolúte esélyes vagy. A lényeg, hogy valamilyen alpári buta módon kinyiffanj, mindenféle külső segítség(másik ember) és alkoholos illetve drogos befolyásoltság nélkül. Ja és persze legyen valami hozzádtartozód' aki igazolja, hogy nem voltál részeg, sem drogos, és teljesen beszámítható voltál. Ha nem sikerül, akkor maximum tiszteletdíjra vagy jogosult, de arra is csak akkor ha a genetikai örökítő képességedet tönkre vágod. (meddő leszel)

Kihívásra fel örök magányos barátom... XD

2013. jan. 5. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
az már nem forever alone aki lánnyal csókolózik, ölelgeti
2013. jan. 5. 17:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, igazán felszínes emberek lebzselnek ezen az oldalon. Esetleg meg sem fordult a fejetekben, hogy ezt a kérdést a csaj írta ki? Igen, bólogassatok csak. Annyit még hozzáfűznék a dologhoz, hogy a srác csupán velejéig romlott, mások szerint ocsmány, akárhogy is nézzük, de a belső értékeit ezek miatt már igazából le sem tolják. Rajtam kívül. Fogalmazhattam volna meg úgy is a kérdést, hogy ti lekoptatnátok engem, vagy sem. Pusszmák.
2013. jan. 5. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
én ugy irtam válaszom hogy tudtam csaj vagy.
2013. jan. 5. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értelek, te "nagyon jó nő". Mi az, hogy

*>a srác csupán velejéig romlott, mások szerint ocsmány, >akárhogy is nézzük, de a belső értékeit ezek miatt már >igazából le sem tolják.*

Milyen belső értékei vannak szerinted annak, aki velejéig romlott?

2013. jan. 5. 17:19
 10/10 Doki. ***** válasza:
Én értem, hogy mire gondolsz bár furán fogalmazod meg.A lényeg, hogy valószínüleg fél a kapcsolattól mert még nemvolt neki. Kezdeményezni nem fog ez szinte biztos. Két lehetőség van. Az egyik, hogy te irányítasz, a másik, hogy megmondod neki, hogy szabad a pálya és hátha bátorságot vesz magán.
2013. jan. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!