Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos, Forever Alone-féle fiúk, ti ilyenkor mit csinálnátok?
Ez már annyira vicces és dedós :) "Forever Alone"
Vissza a dedóba...
Ilyen,amit felsoroltál,nálam még soha nem volt,de szerintem nem is lesz.
Hát nem biztos hogy az vagyok,de most talán oda tartozom közéjük.Most már napok óta nézem a Hősök nevű sorozatot.Az első résszel kezdtem,és már a 2/3ánál tartok.
Én azt csinálnám a helyedben, hogy jelöltetném magam egy világhírű díjra... a Darwin díjra. Semmit olyat nem kell csinálnod amihez nem értesz, csak h.lyének kell lenni, ami nálad már alap. Szóval abszolúte esélyes vagy. A lényeg, hogy valamilyen alpári buta módon kinyiffanj, mindenféle külső segítség(másik ember) és alkoholos illetve drogos befolyásoltság nélkül. Ja és persze legyen valami hozzádtartozód' aki igazolja, hogy nem voltál részeg, sem drogos, és teljesen beszámítható voltál. Ha nem sikerül, akkor maximum tiszteletdíjra vagy jogosult, de arra is csak akkor ha a genetikai örökítő képességedet tönkre vágod. (meddő leszel)
Kihívásra fel örök magányos barátom... XD
Nem teljesen értelek, te "nagyon jó nő". Mi az, hogy
*>a srác csupán velejéig romlott, mások szerint ocsmány, >akárhogy is nézzük, de a belső értékeit ezek miatt már >igazából le sem tolják.*
Milyen belső értékei vannak szerinted annak, aki velejéig romlott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!