Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyembe?

Figyelt kérdés
volt egy srác,akit szerettem. első alkalommal már le feküdtem vele sajnos,sose csináltam ilyet,aztán eltünt 2 hétre,utána ujra találkoztunk ,és együtt voltunk megint,másnak haza jöttem,mert elküldött történt valami amit,én csináltam..ÉS MÁSNAP IRTAM NEKI LEVELET,HOGY NE HARAGUDJON, és azt mondta hogy elkapott tőlem valami nemi fertőzést mondom mi tőlem?? tuti nem na mindegy,eltelt 1 hét hogy nem beszéltünk meg semmi.ma rám irta azt irta talizzunk holnap édes? szívesen találkoznék vele,de nincs pofám elmenni.ez nekem olyan megalázó

2013. jan. 12. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt az előbb kérdezted, csak akkor egy nős pasival tetted ezt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 12. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:
nem volt nős a pasi..
2013. jan. 12. 21:12
 3/3 anonim válasza:
ha nem lenne egyértelmű.. csak ARRA kellesz neki.. és mivel te naiv, szerelmes agy bele is mész aztán majd sírsz..
2013. jan. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!