Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megütött. Higgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megütött. Higgyek neki? Bőv.

Figyelt kérdés
A barátom 2napja Részegen megvert,felszakadt a szám. Azt mondja soha többet nem ér hozzám,nagyon szeretem viszont nem tudom eldönteni ha egyszer megüt,mi a biztosíték hogy nem fog még 1x? Vagy higgyek neki? Nem fog bántani?
2013. jan. 11. 17:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Hát ha így félsz attól hogy megver, abból kapcsolat már nem lesz... Én se bíznék benne a helyedben. van ismerősöm akinek az apja veri az anyját, és elég régóta ismerem a családot, náluk is így kezdődött. Dobd ki azt a két évet nyugodtan a biztonságod fontosabb. azért meg végképp ne maradj vele, mert félsz hogy megver ha szakítasz.
2013. jan. 11. 19:31
 42/43 anonim ***** válasza:
Én kidobnám. Akkor is, ha szeretem. Ha egyszer megütött, meg fog máskor is, ebben teljesen biztos lehetsz. Ha valaki természete nem olyan, hogy megüti a barátnőjét, akkor nem teszi meg részegen sem. Ha pedig olyan, akkor hiába próbálja leplezni, ezekben az esetekben előjön... Én hagynám.
2013. jan. 11. 19:41
 43/43 anonim ***** válasza:
úgyértem ELhagynám.
2013. jan. 11. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!