Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megütött. Higgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megütött. Higgyek neki? Bőv.

Figyelt kérdés
A barátom 2napja Részegen megvert,felszakadt a szám. Azt mondja soha többet nem ér hozzám,nagyon szeretem viszont nem tudom eldönteni ha egyszer megüt,mi a biztosíték hogy nem fog még 1x? Vagy higgyek neki? Nem fog bántani?
2013. jan. 11. 17:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
vagy 2 év.Vagy következőn 2 fog.Esetleg pár csont is
2013. jan. 11. 17:52
 22/43 A.Romanov ***** válasza:
100%
Ha nem dobsz ki két évet sokkal többet veszíthetsz. Jobb minél hamarabb véget vetni ennek. Szerintem.
2013. jan. 11. 17:53
 23/43 A kérdező kommentje:
Sosem volt velem agresszív eddig,nem értem miért viselkedett így?! Rossz napja volt? És rajtam vezeti le?
2013. jan. 11. 17:53
 24/43 anonim ***** válasza:

szerelemhez van köze -.- azon belül párkapcsolatokhoz. nem értem mi bajod előző..

amúgy meg később is meg for verni még jobban is... később sokkal idiótább lesz, apám is ilyen és amikor anyum megismerte akkor még nem volt.. mondjuk most mintha nyár óta megváltozott volna. nálunk az a szerencse h sok féltesónk van, közel és csak egy telefonhívás, meg már egy jó ideje nem is olyan erős hozzánk képest:)

2013. jan. 11. 17:54
 25/43 anonim ***** válasza:
53%
remélem kapsz még párat és meg gondolod,hogy kivel állsz össze.
2013. jan. 11. 17:54
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Dobjál ki két évet! Vagy attól félsz egyedül maradsz? Mert legtöbb esetben ezért tűrik el a nők a verést. Én egyszerűen nem értem meg ezt a fajta magatartást, ezt nem lehet szerelemmel magyarázni. A családomban SOHA egy pofon sem csattant sem a szüleim között, sem a testvéreim és barátnőik között és én sem emelek kezet soha egy nőre. Nem is tudom hogy fajulhat idáig egy kapcsolat.:S:S
2013. jan. 11. 17:55
 27/43 A kérdező kommentje:
igen kicsit félek az egyedül léttől,És hogy mondjam meg neki hogy nem akarom folytatni? És ha megint meg akar verni ezért? mit tegyek hívjam kávézóba vagy nyilvános helyre?
2013. jan. 11. 17:57
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy térden csúszva, rengeteg bocsánatkérés közepette, virággal és egyebekkel jött bocsánatot kérni hozzád, vagy csak közölte, hogy bocs? Én soha nem ütném meg a barátnőmet, bármit is tesz, egyszerűen azért, mert tudom, hogy én vagyok az erősebb. Ha olyat tenne amit nem bírnék elviselni (a "nem hívtál fel" pont nem ilyesmi), mondjuk megcsalna vagy hasonló, akkor elhagynám és kész. Ennyi erővel gyerekeket is verhetnék a játszótéren amiért hangosak és nem tudok pihenni miattuk.
2013. jan. 11. 17:58
 29/43 anonim ***** válasza:
Van egy lány ismerősöm, akivel 4 év után bánik állat módjára a barátja, de nem mer kilépni a kapcsolatból, mert fél az egyedülléttől. Ezért kérdeztem rá, hogy nálad is ez lehet a probléma? Nem mered elmondani neki? Mondd hova menjek, majd én elmondom neki mi a helyzet.:)
2013. jan. 11. 17:59
 30/43 anonim ***** válasza:
Igen, hívd nyilvános helyre és nyugodtan, de határozottan szakíts vele. Mondd meg neki, hogy nem kell neked olyan ember, aki képes megütni egy nőt kvázi ok nélkül.
2013. jan. 11. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!