Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megütött. Higgyek neki? Bőv.
Figyelt kérdés
A barátom 2napja Részegen megvert,felszakadt a szám. Azt mondja soha többet nem ér hozzám,nagyon szeretem viszont nem tudom eldönteni ha egyszer megüt,mi a biztosíték hogy nem fog még 1x? Vagy higgyek neki? Nem fog bántani?2013. jan. 11. 17:37
11/43 A.Romanov válasza:
Nincs olyan, hogy megérdemel egy pofont valakinek a SZERELME, ez nonszensz. Ha meg részegen állít haza vagy akárhova az meg megint csak szánalmas.
12/43 A kérdező kommentje:
2 éves kapcsolat,ha nem szeretném gondolkodás nélkül kidobnám..
2013. jan. 11. 17:46
13/43 anonim válasza:
tehát egy nő mindent megtehet... szép.
Amúgy meg dobd ki.Megint megfogja tenni ha részeg lesz.
14/43 A.Romanov válasza:
És nem vagyok a feminizmus aktivistája, 20 éves férfi vagyok, de ez a véleményem. Amit a barátod tett arra nincs mentség, sem az alkohol, sem az ha gúnyoltad volna.
15/43 anonim válasza:
... aztán majd amikor legközelebb is részegen 8 napon túl gyógyulóra ver, akkor is majd megígéri, hogy soha nem fog megverni, meg majd amikor utána megver, akkor is megígéri...
Ostoba vagy, ha mellette maradsz.
16/43 anonim válasza:
Romanovval értek egyet. Az az ember, aki megüt egy nőt egy senki, gyenge teremtés. Nem veréssel kell megoldani, hanem ésszel átgondolni a helyzetet és megoldást találni rá. Kérdező nagyon gyorsan hagyd ott a fenébe ezt az embert vagy később már írni sem fogsz tudni úgy megver.
18/43 A kérdező kommentje:
dobjak ki két évet ?
2013. jan. 11. 17:51
19/43 A kérdező kommentje:
PÁRKAPCSOLAT! Nem látod?
2013. jan. 11. 17:52
20/43 anonim válasza:
17-nek.. pl ez...
Szerelem, szex » Párkapcsolatok ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!