Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megütött. Higgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megütött. Higgyek neki? Bőv.

Figyelt kérdés
A barátom 2napja Részegen megvert,felszakadt a szám. Azt mondja soha többet nem ér hozzám,nagyon szeretem viszont nem tudom eldönteni ha egyszer megüt,mi a biztosíték hogy nem fog még 1x? Vagy higgyek neki? Nem fog bántani?
2013. jan. 11. 17:37
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
És az mennyire valószínű hogy utána megkeres,otthon hogy megverjen vagy ilyesmi? (egyedül lakom)
2013. jan. 11. 18:01
 32/43 anonim ***** válasza:
Ajtózárat szerelj fel! Ha megkeres és beakar jutni a lakásba, akkor hívd a rendőrséget! Bármi áron lépj ki ebből a kapcsolatból a saját érdekedben!
2013. jan. 11. 18:04
 33/43 A.Romanov ***** válasza:
Hát igazából lehet akár miért, hogy megütött, pillanatnyi elmezavar (van ilyen, de veszélyes, mindképp indokolt távol tartanod magad tőle) vagy elborult az agya, van ilyen elmebetegség, vagy simán bekattant és hirtelen haragú lett, esetleg feltörtek belőle a genetikus ösztönei. De egy zárcsere egyik esetben nem volna kontraindikált...
2013. jan. 11. 18:06
 34/43 anonim ***** válasza:
De kontraindikált lenne. Ha szakít vele és utána bejut a lakásába, akkor ott bunyó lesz az biztos.
2013. jan. 11. 18:22
 35/43 anti paladin ***** válasza:

Nem olvastam a kommenteket de arra nincs mentés ok nélküli taslira.

Az sm mentség, h részeg volt. Akkor onnantól menjen a rettegés hogy részegen megy-e haza egy szimpla sörözésből?

2013. jan. 11. 18:31
 36/43 A kérdező kommentje:
igaz..
2013. jan. 11. 18:34
 37/43 anonim ***** válasza:
30 válaszból 1 ember adna neki még egy esélyt. Szerintem elég egyértelmű mit kell tenned kérdező.
2013. jan. 11. 18:36
 38/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat! Sokat segítettetek!
2013. jan. 11. 18:41
 39/43 anonim ***** válasza:
Én szakítanék vele a helyedben, pláne ha elkezd kifordulni magából, azt mondtad korábban egyátalán nem volt agresszív ne várd meg míg újra megteszi, mert sajnos megfogja tenni újra, ez ilyen kör verés-ígérgetés, nem akarom ideráncigálni a családon belüli erőszak pszichológiáját ha érdekel majd utánnaolvasol de az hogy ok nélkül ütött meg szerintem elég ok a szakításra.
2013. jan. 11. 18:43
 40/43 anonim ***** válasza:
Az hogy elcsattant,egy pofon maga már gond,viszont,hogy felszakadt a szád......én ezek után félnék,otthagynám!
2013. jan. 11. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!