Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megütött a barátom?
Háát max akkor ha megcsaltad volna és a képébe hazudtál volna akkor egy kisebb pofont.
De így nem!
Ez a baj veletek nőkkel, hogy a rossz kell mindig!
Kell a jó ?? nem! Kell a rossz ?? kell!
Hát azért az, hogy így hátra könyökkel a gyomrodba üt... az azért nem olyasmi, amit egy normális kapcsolatban eltudnék képzelni...
Szerintem ideje lenne átgondolnod, hogy ez megéri-e neked... ki tudja mit csinál, ha egyszer komolyabb dolgokról lesz szó...
Nem tehetné, hogy megüssön,
DE
te se tehetnéd meg!!! Nem számít, hogy nő vagy. Az se, hogy gyengébb. TE sem üthetnéd meg!
Ettől egyébként kevesebb is bőven elég a szakításra. Én sem vagyok nyugodt alkat, de mikor veszekszünk barátommal, és ahol állok a falnál beleüt, a fejem mellett, vagy egy kukát szétver éjjel az utcán ha veszekszünk, én megmondtam hogy utolsó esély. Anyámat, nagyanyámat verték, egy fos házasságban éltek, én ezt nem fogom végigcsinálni, ahogy egy nőnek sem kell!!
Mindenből van kiút, pláne ha nincs egy közös baba, onnantól ha kapsz megint, az a te hibád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!